Arkadaşlar,
Herkes solculara bölücü der ama bölücük hat safhada şuan. Solculara düşman mısınız? Sağcılar da solcular gibi birleşsinmiş.
Tüm insanlar birleşsin, tüm Türkler birleşsin demek size neden bu kadar zor geliyor. Sizin dininize inanmayan adam senin ırkından, senin kanından.
Kendi evladını ateist oldu diye dışlayanlar da sizlersiniz maalesef.
Yazık ya.
Hdp hayır diyor, chp hayır ben evet diyorum o zaman diyorsunuz :)
Hdp, pkknın haburdan girmesine evet diyordu, neden siz de evet dediniz?
Arkadaşlar teröristleri içeri aldınız davullarla zurnalarla. Daha ne gibi bir şey görmesi gerekiyor o at gözlüklü gözlerinizin anlamıyorum ben sizi.
Aynı olay yaşanmıştı,
Yaşayıp görelim.
Böyle düşünen herkese kahkaha atacağım.
Ben Türküm,
Parti tutmuyorum,
Tüm partilere sallayabiliyorum,
Çünkü hiçbir parti benim tırnağımdan kıymetli değil, veya senin, veya annenin babanın teyzenin tırnağından önemli değil. Bunu önce kavrayın.
Partilerin başlarındakiler de öyle.
Sizler asgari ücrete boyun eğerken binlerce lira maaş alıpta hala torpil sistemiyle iş yaptıran vekillerimiz var maalesef.
Tanımadıklarıyla konuşmuyor bile.
Anadolu insanına ananı da al git diyen birisi var.
Ben sana bunu desem ağzımı yüzümü kırarsın? Ama hüloğ demek de bir tercih pek tabi.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün teröristlerle fotoğrafı olsa rüzgar estirirsiniz ama teröristlerle megri megri çeken insanlara hüloğ da diyebilirsiniz tabi.
Vatanını seven Evet der, Vatanını seven Hayır der meseleside değil bu.
Bu tamamen ulu önderimiz, şanlı gazimiz hazreti mustafa kemal atatürk'ün emanetine sahip çıkıp/çıkmama mevzusudur.
Yoruldum yazarken,
Yaşayıp göreceğiz.
Selametle.
(Dipnot öneri: Hiçbir b*ka sırılsıklam fanatik olmayın! Her şeyin aşırısı öldürür! Futbol taraftarlığı, particilik, hız... her şeyin aşırısı fenadır arkadaşlar. )