PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Ne diyelim. MHP'lilerin EVET oyu vereceğini bildiğin için bunu kendine yedirememiş olabilirsin. Ama MHP seçmeninin oy tavrı buradaki 20-30 kişi ile ölçülemez. Buraya yorum yazanlara bakarsan durum zaten açıkca anlaşılıyor ki sırf HAYIR'a destek olmak için HDP'lisi de MHP'liyim diyor CHP'lisi de ben doğuştan ülkücüyüm diyor :) Ben şahsen EVET diyeceğim. AK PARTİ'liyim ama bu kararımın partiyle alakası yok. PKK'nın adamları hayır oyu verin derken HDP'nin adamları hayır diye bas bas bağırırken onlarla birlik olamam. PKK ve HDP ile beraber olup sandıkları sallamaya gidenler de kendine milliyetçi veya vatansever demesin.
Bu benim görüşüm tabii. MHP'liler sırf sağ görüşlü oldukları için kardeşimizdir. AK Parti gider yerine Saadet gelir, o gider başka parti kurulur. Zamanında ANAP veya DYP gibi. Ama bu ülkede tek kalıcı parti varsa o da CHP ve MHP'dir. Anasağ ve anasol. Temennim gelecekte tüm sağ partilerin birleşmesidir. Sol hep bir arada kaynaşırken sağ hep birbirini yiyor. Biraz da birbirimizi destekleyelim kötü birşeymi.

Sana dün cevabını vermiştim ama konu uçmuş sanırım. Referandum sonuçlanınca Kürtler evet mi demiş hayır mı göreceğiz.