Kakarotto adlı üyeden alıntı

Allah`a yemin ederim ki, sizler günah işlemeseydiniz Allah hepinizi öldürür, yerinize günah işleyip sürekli tevbe edecek insanları yaratırdı. (Hadisi şerif.)

Hadisi şerif bana o özetten daha doğru geldi. :)

Son olarak yazdığınıza gelince, şuanda güneşe baktığında gördüğünüz güneş normalde 8 dakika önceki güneşti. Aynı şekilde şuanda Vega yıldızı patlarsa ve yok olursa biz gökyüzünden 25 yıl sonra vega yıldızının ışığının söndüğünü göreceğiz. Şuanda gördüğümüz yıldızların bir çoğu çooktaan yok oldular ve yerlerine yenileri geldi.

O belgesel bunu anlatıyordu. :) Yani zaman algısını. :)
Bizim bugünümüz, onların (yukarda bahsettiğim yıldızların) dünüydü aynı şekilde plütodan ötede olan gezegenlerin ise yarınları. Sonuç olarak hepsi tek bir an. Oldu ve bitti. Sadece biz algılayamadık.

Yazdıklarınız bana Harun Yahya`nın yorumlarını hatırlattı. :o

Aynı zamanda bazı alimlerin eski düşünürlerin dediklerine göre Cennet ve Cehennem şuanda yaşadığımız evrende bulunmakta. (Okuduğum yeri hatırlamıyorum ama cümleyi araştırırsanız bulursunuz herhalde)

Kuranda güneşten sonra adı geçen bir diğer yıldız vega yıldızıdır. (Güneşin yolu anlamındaydı hatırladığım kadarıyla.)

Çook şey var da fazla detaya girmek istemiyorum yanlış bir şey söyleyebilirim diye.


Çok güzel açıklamıssın yazı yazmıssın ustam ellerine saglık ama bence o kitapta yazanlar birazda olsun ilgimi çekmişti şurda takıldım ben 1800 yıllarında yazılmış bir kitap nasıl olurda günümüz teknolojisini bilir yani adam resmen demişki xxx yıl sonralarında dahada beyinleriniz gelişicek göremediginiz şeylleride göreceksiniz gözlerinizdeki perde kalkacak diyordu ama siz yeterki sizin rehberiniz (KURANDAN) ayrılmayınız diyordu yani açıkcası o pröfessor yani ne bilim o adam yani arkadas anlattıkça hayranlıkla dinliyodum :)