lostyazilim

Üniversite Öğrencileri İçin Fırsat

15 Mesajlar 2.062 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Referee19 Referee19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Futbol Hakemi / Referee
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
EmirTAŞ sen üniversite mi okuyorsun yada üniversite okudun mu kardeşim?

Eğer okumadı ise gir rastgele üniversitenin itiraf sayfalarına bak konser,etkinlik,gezi,tatil vs. düzenleyenler neyse bende onlar gibiyim. Şahıs derken tabi ki elimizde tüm evraklarımız var tüm otobüslerimizin A dan Z ye belgeleri var ki bu zorunlu zaten. Sanatçı için resmi kanalımız da Bmedya'dır. Tüm yaptığımız işlerin vergileri ödenir.

Firma ile benim şahsımı karşılaştır bakalım. Onlarda her şeyi resmi yapar bende. Ama onlar senin otobüsüne ulaşımına karışmaz. Burada ben tüm her şeyi kendim sağlıyorum ki onları arasan ben kişi geliyorum yerimi ayır desen senden 5-6 bin lira kapora isterler ben bunu da istemiyorum. Onlar sana otel den aldıkları fiyatın bi tık üstünü verirler ama ben net fiyattan veriyorum.

Bir sürü farkımız var.

wmaraci
reklam

domaino domaino Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 0 / 93
  • Ticaret 0, (%0)
EmirTAŞ hahahahah :D

Referee19 arkadaş sen hiçbir soruya "evet" ya da "hayır" diye cevap veremez misin? Adam diyor ki şirket değilsin şahıssın yani? Buna evet ya da hayır dersin taa tutmuşsun sen üniversite okudun mu? bilmem ne diyerek saçmalıyorsun.

Anladık tamam tur işi yapıyosun herkese hakkını veriyosun bi sözümüz yok aynı cümleleri tekrar tekrar kullanıyosun. Sen şu zihinle tur işi yapıp üstüne para kazanıyosan zaten helal olsun :D

• Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
domaino Saçmalayan sensin. Önce okumasını, okuduğunu anlamasını bileceksin. Gelip burada şöyle söyle diyemezsin sen bana. Haddini bil. Nasıl cevap vereceğimi sana mı soracağım?

'' sen üniversite okudun mu? '' Derken eğer okuduysa veya okuyorsa araştırmasını ve nasıl yapıldığına dair fikir edinmesi için sordum. Bunu anlamayacak kadar cahilsen ben ne yapıyım?

domaino domaino Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 0 / 93
  • Ticaret 0, (%0)
Tamam arkadaş sensin bir şey demedik en iyisi en doğrusu sensin yazan bin pişman bune ya? :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
domaino

Hadi iyi geceler :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al