lostyazilim
tr.link

Html Siteyi Mobil Uyumlu Yapmak (Soru)

19 Mesajlar 21.145 Okunma
lstbozum
tr.link

Okeanos Okeanos Daima Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 8, (%88)
Merhaba İsterseniz Sitenizin Tıpatıp Tasarımını Html 5 Responsive Olarak Kodlayabiliriz Ve İsterseniz Wordpresse Entegre Ederek Admin Panelli Kullanabilirsiniz Sadece Ufak Bir Ücrete

wmaraci
reklam

erdalgozum erdalgozum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Profesyonel SEO Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 112 / 91
  • Ticaret 9, (%100)
Öncelikle Mobil Uyum ve Responsive konularını kavraman gerekiyor. Bu Konuyu >> okuduktan sonra problemi çözeceksin inşaAllah.

Profesyonel SEO Uzmanı

efsasoft efsasoft Kurumsal Seo Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
yanikonuyuhortlatmış olucam belki ama responsive bir siteye ekstra bir kaç birşey ekledim anasayfaya ve mobilde saçma sapan bir görüntü aldı rica etsem yardım edebilecek bir arkadas varmıdır acaba

SoftwareDeveloper SoftwareDeveloper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 4 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Öncelikle belirteyim ki ben frontend developer değilim, lakin full stack olmanın gerektirdiği tecrübeyle birkaç tavsiye verebilirim.

- Öncelikle klasik yöntem olan ve diğer arkadaşların bahsettiği gibi, mobil versiyon için css veya javascript aracılığı ile sitenizin tasarımında oynama yapabilirsiniz.

- Mobil versiyona özel bootstrap ile responsive tasarım yapabilirsiniz.

- Daha yeni bir kavram olan "progressive web application" kullanılarak güzel bir kullanıcı deneyimi yaşatılabilir, pwa için daha detaylı bir anlatım : https://medium.com/@atamanonur/desktop-ve-mobil-web-in-gelece%C4%9Fi-progressive-web-apps-379f3f4514a9#.cm115t6lp

php, java, python - django, nodejs, vuejs, reactjs, angularjs, c# asp.net mvc...
wmaraci
wmaraci

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
SoftwareDeveloper Hocam siz mühendis misiniz ?

• Üyelik 18.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 4 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim hocam. Kısmetse bu dönem sonunda mühendis olacağız.

php, java, python - django, nodejs, vuejs, reactjs, angularjs, c# asp.net mvc...

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
SoftwareDeveloper İnşallah hayırlısıyla. Sonsuz saygım var mühendislere. Hem okumak zor, hem iş hayatı zor. İnşallah güzel işler yaparsınız. Ülkenin üreten, geliştiren insanlara ihtiyacı var.

İmzayı gördüm de o yüzden sorma gereği duydum. Alaylı birinin tüm o dilleri bilebileceğini pek tahmin etmiyorum da :)
"php , java , python - django , angularjs , nodejs , c# asp.net mvc..."

• Üyelik 18.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 4 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

SoftwareDeveloper İnşallah hayırlısıyla. Sonsuz saygım var mühendislere. Hem okumak zor, hem iş hayatı zor. İnşallah güzel işler yaparsınız. Ülkenin üreten, geliştiren insanlara ihtiyacı var.

İmzayı gördüm de o yüzden sorma gereği duydum. Alaylı birinin tüm o dilleri bilebileceğini pek tahmin etmiyorum da :)
"php , java , python - django , angularjs , nodejs , c# asp.net mvc..."

Güzel duanız için çok teşekkür ederim, umarım hakeden herkes iyi yerlere gelir ve güzel işler başarır.

Konudan çok sapmadan imzam için bir açıklama yapayım.

Üniversite 1. sınıfta c# dersleri aldık, 1. ve 2. sınıfta c# ile geliştirmeler yaptım.
Üniversite 2. sınıf bittiğinde yazın bir yerde işe girdim ve mecburiyetten php öğrendim, sonrasında freelance işler falan derken php konusunda bir süre kendimi geliştirdim, hala da php ile proje geldikçe yaparım.
Üniversite 3. sınıfta asp.net mvc dersi aldık (ben 2. sınıfta zaten asp.net mvc çalışıyordum) ve .net mvc de kendimi biraz daha geliştirdim.
Aynı zamanda üniversite 2. ve ağırlıklı olarak 3. sınıfta kişisel olarak java çalışıyordum, hala birincil çalıştığım dil javadır. Spring framework ve java 7-8 de gelen kütüphaneleri vs öğrenip kullanmaya çalışıyorum.
3. sınıfta bulunduğum şehirde bir startupta çalışmaya başladım, orada python kullanılıyordu ve ben projenin backendini python-django kullanarak geliştirdim. Bu vesileyle python ve django öğrendim.
3. sınıfın yaz ayında bir süre daha python devam ettikten sonra javascript frameworklerinden angularjs ile çalıştım.
4. sınıfın ilk dönemi (geçtiğimiz dönem) javascript e ağırlık verdim, nodejs - angularjs ve son zamanlarda vuejs ile react çalışıyorum.

Bunların yanında yazılımı çok sevdiğim için bulabildiğim her türlü yerli yabancı kaynaktan makaleleri okuyorum, tutorial ları seyrediyorum. Udemy coursera gibi platformlarda ücretsiz kaliteli eğitimler oluyor herkese tavsiye ederim.

Eğitim dönemlerim boyunca algoritma ve yazılım tasarım prensiplerinide sürekli araştırmaya devam ettim. Design patternler olsun, mimariler olsun vs vs..

Tabi hala birçok eksiğim var. Maalesef yeterli bulmuyorum kendimi.
Fakat yazılım geliştirme mantığını, algoritmalar ve veri yapılarını ve en önemlisi öğrenmeyi öğrendiğiniz zaman insan kendisini gerçekten geliştirebiliyor.

Biraz uzun oldu fakat sorduğunuz için açıklama yapma gereği gördüm.

Bunu yanında, mühendislik mezunu olmadan gerçekten çok iyi yerlere gelen senior developer tanıdıklarım var. Aldıkları ücretler çok iyi.

Fakat Türkiye'de diplomanın bir önemi olduğu gerçeği göz ardı edilemez..

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
SoftwareDeveloper Tabi alaylıdan kastım örgün eğitim kurumlarınnda öğrenim görmemiş kişiler. Disiplinli ve sistematik bir eğitim almak, işin mantığını kavrayıp kendi kendine öğrenmek en büyük avantajı okumanın. Diploma da bu yüzden önemli. 4-5 senede her konu detaylıca öğretilemeyeceğine göre, öğrenciye öğrenmeyi öğretmek asıl konu. Sınıf öğretmenliğinde de olay böyle. Yapılandırmacı yaklaşıma göre birey sonuçları ve çıkarımları kendi kendine buluyor. Bilgiyi öğretmek yerine nasıl bulacağın öğretiliyor. Kendini geliştirmek de bu bakımdan çok önemli.
Geliştir hocam, herşeyi öğren, her konuda uzmanlaş. İnşallah o öğrendiğiniz yazılım dillerinden birini de biz buluruz :)
SoftwareDeveloper

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al