-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Her firmada çalışanlar, zaten pirim yapmak için türk'ü bırak akrabası olsa onu bile ezer geçerler, sırf pirim yapmak yüceltilmek için bunu yaparlar. Onlarda öyle, öyle türke ben vatan haini derim başka bişey değil. Git yabancıların sitelerini filtrele bari adam desinler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım bir tek FETÖ'cü ilan etmediğiniz kalmış :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ülkedeki dövizi Google çalışanına bağlaman, üstüne işini tam yapan adama hakaretler etmen hiç hoş değil. Ben senin fikrine katılmıyorum. Adam Google gibi bir firmada çalışırken kimseyi kayıramaz, kimse de bunu bekleyemez. Ortada bir adaletsizlik, yanlış yapılan birşey varsa bu cezalandırılmalıdır. Bu adalettir, yapılması gerekendir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Bence orda çalışan Türk ekibiyle ilgili bir durum değil bu. Kural nettir. Sitelerimizi o kurallar çerçevesinde yürütmeliyiz. Tabi bazen hiç anlaşılmayan durumlardan dolayı da ban gelebiliyor ancak bu çok nadirdir. Google reklam yayıncılarından çok reklam verenleri koruyor. Böyle yapmazsa ne kendisi ne de biz para kazanırdık.
Ben bir ara ban yemiştim. iki yıl oldu sanırım. Cahillik dönemleri tabi. Bir arkadaştan 100 backlink almıştım. Meğer o vatandaş fason forumlara toplu backlink atıyormuş. Tabi bir hafta geçmedi ban geldi. E bunda googlenin ne suçu var. Ben bu olyadan ders çıkardım ve doğal olmayan hiçbir backlink almadım artık. İtirazım sonrası sitem hemen açılmıştı. Tabi sebebin o backlinkler olduğunu ve o şekilde itiraz edene kadar bir aylık bir kaybım olmuştu.