Mevaba avkadaslar püü tüü vugün sislere pütütü tost (tü hahh tü tü) yapıcasqwd.
Absürd makyaj videoları, iğrenç vlog kanalları vs.
Gibisinden saçma sapan kelimeler ve kendilerince komik olduklarını sandıkları video girişlerine ve kanallara denk geliyorum arada. Bi de bu videolar Trend listesine düşüyor ve otomatik olarak huzur bozuluyor. Gerçekten Youtube şuan çöp.
Bu lanet gelesi kanallardan dolayı temiz kanal bulamıyor hatta yine aynı sebepten YouTube üzerinde vakit bile geçirmiyorum.
Absürd makyaj videoları, iğrenç vlog kanalları vs.
Gibisinden saçma sapan kelimeler ve kendilerince komik olduklarını sandıkları video girişlerine ve kanallara denk geliyorum arada. Bi de bu videolar Trend listesine düşüyor ve otomatik olarak huzur bozuluyor. Gerçekten Youtube şuan çöp.
Bu lanet gelesi kanallardan dolayı temiz kanal bulamıyor hatta yine aynı sebepten YouTube üzerinde vakit bile geçirmiyorum.
hepimiz aynı dertten bahsediyoruz yani şu insanlara dur diyecek bir sistem olsa birlik olup kapatırmak lazım bu kanallları ! sizin bahsettiğiniz gibi ''Mevaba avkadaslar püü tüü vugün'' gibi başlıklara hiç raslamadım ama iyicene suyu çıktı !
bu alanda geçenlerde bir arkadaş bir yorum yazmış cevap bile vermeye değmez çünkü saçmalamış !!! diyorki, öyle konuşuyorsunuz ama bizde montaj yap uğraş emek harcıyoruz !!! ne emeği harcıyorsun !! sen youtube yi çöp yapmak için uğraşıyorsun cebini dolduracaksın diye millet video izleyemez oldu ! insanları kandırmak nezamandır emek !!! benmi diyorum emek harca ! bir emek harcamak ne zamandır programlarla 300 video aynı andan youtube yükleyerek spam yapmak oldu !