Site Ferhat Beye Satılmıştır.Konu Kilitlenebilir.Güzel Bir alışverişti kendisine teşekkür ediyorum.Hayırlı Olsun Tekrardan.

Merhabalar Arkadaşlar.

Satılık Şarkı Sözü Sitesi (Aylık 400-500 kazanıyorum adsenseden) 4 aydır.


İstenen Fiyat :5000 TL Pazarlık Yoktur Lütfen Israr Etmeyiniz

Domain Jenerik Bir İsimdir Site 1,5 yıldır aktiftir.

Hosting:Blogger Tabanlıdır. 1k online kullanıcı görmüş ve hiç etkilenmemiştir. O yüzden Tercihim blogger genelde akşam saatleri 100 ün üzerinde online kullanıcı aktif olmaktadır anlık olarak . Bu yüzden blogger dan memnunum kısacası.

İçerikler elle eklenmiştir. günde bir iki içerik eklemeye devam ediyorum.

Günlük Hit : 8k-13k arasında günlere göre değişkenlik göstermektedir. Hitlerimin yüzde yüze yakını doğal google hitlerdir. Yüzde 80 mobil hit olup tema mobil uyumlu ve gayet hızldır.

tanıtım yazısı ve başka reklam vs. yoktur.Adsense haricinde onunda gösterim yüzdesini yüzde 49 da tutuyorum.bir kaç gündür kaliteli reklam çıkması aöısından.deneme yapıyorum yani.

Kasım-Aralık-Ocak hit bilgileri tıklayınız.

Ekim Adsense bilgileri için tıklayınız
Kasım Adsense Bilgileri için tıklayınız
Aralık Adsense bilgileri için tıklayınız

Sanırım Her şeyi açıkladım.Alışveriş için aramızda hazırlacak bir sözleşme yapılması mecburidir (hem alıcı hem satıcı açısından mağduriyeti önlemek içindir.) Sözleşmeyi ben hazırlayacağım.Önce ödeme sonra devir işleri yapılacaktır.Hiç bir yedek tarafımca alınmayacak ve Weritabanındaki bilgiler tarafımdan bir daha kullanılmayacaktır.Aynı alanda site açma hakkım saklıdır her ne kadar vaktim olmasa da ilerde düşünebilirim belki)

Birkaç kez backlink çalışması yaptım harcadığım para 250 TL geçmez ama. 2000 TL den fazla adsense bir o kadarda başka reklaml firmalarından ekmek yedim halada yiyiyorum. satılırsa satılır cinsten bir satıştır yani.Her daim online olamıyorum özel mesaj atabilirsiniz ciddi alıcılar tabikide.

site ismini herkese vermeyebilirim lütfen ama lütfen ciddi alıcılar yazsın keyfe keder bir satıştır kiramı çıkartan bir sitedir zamanımımızı boşa harcamayalım.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik.