-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webiltek, 15 Ocak 2017 'de kurulan ismini Web , Bilişim , Teknoloji kelimelerinin birleşiminden alan programlama ve teknoloji ile ilgili konuları ele alan bir sitedir. Asıl amaçları insanların işine yarayacak olan önemli bilgileri siteye ekleyerek, bir kütüphane olarak kullanmaktadır.
Aradığınız her türlü teknoloji ve programlama ile ilgili önemli bilgileri Webiltek üzerinden öğrenebilirsiniz. Daha yepyeni olan sitede ilerleyen günlerde Youtube üzerinden video çalışmaları da olacaktır. Açıldığı günden beri özgün yazı yazmak üzerine önem gösteren Webiltek, gün geçtikçe gelişen ekibi ile kullanıcılara önemli bilgileri aktarmaya çalışıyor. Programlama ile ilgili hiç bir bilgisi olmayan fakat öğrenme amacı güden herkesin öğrenmesi için çabalıyor. Kod yazmak isteyen, istediği her dilde bilgi arayan herkesi siteye davet ediyoruz.
Yakın zamanda ve sık sık yapılacak olan teknoloji ve programlama ile ilgili çekilişlerden haberdar olmak istiyorsanız Webiltek 'i takip etmeyi unutmayın. Ayrıca programlama ile ilgili projelerinizi yaptırmak istiyorsanız Webiltek sitesinden yetkililere ulaşabilirsiniz. Kullanıcılara en iyi ortamı sağlamak için çabalayan Webiltek ekibi, sizler için yaptığı çalışmalar ile sizlere kaliteli yazılar sunmak için gayret gösteriyor. Sitede açılan kodların yanı sıra site içerisinde programlama kitapları ile ilgili çeşitli çekilişler de yapılıyor. Eğer sizin de programlamaya ve teknolojiye ilginiz var ise ziyaret etmenizi öneriyoruz.
Webiltek , teknoloji haberlerini ve programlama derslerini bir arada tutarak sizleri teknoloji dünyasına katmayı amaçlayan, teknolojiye ayak uyduran site.
www.webiltek.com
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Boyunuzdan büyük işlere kalkışın.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
alanadı nedense çok hoşuma gitti ancak gerek site tasarımı gerek içerikler çok tatmin olamadım hocam. Daha modern, daha canlı ve daha okunaklı olabilir diye düşünüyorum. Bir de, standartın dışına çıkılmadıkça tutacağını sanmıyorum.
İyi forumlar :)
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesin görüşü saygi duyarim ama temayi begenmeyen ilk kisisiniz diyebilirim amacimiz videolarla destekleyerek ogrenen arkadaslarimiza yardim olmak gunluk tekil hitimiz minimun 400
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok güzel olmuş siteniz beğendim hatta yorum yaptım gayet başarılı
www.pozitifkalem.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temayı bende beğenmedim. tema değişmeli daha profesyonel bir tema olmalı.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
yeni olmasına rağmen güzel, elinize sağlık tema konusunda biraz daha farklı temalar kullanabilirsiniz, uygun fiyata ücretli temalar satılıyor zaten ama yukardaki tanıtım logosuna bayıldım ;)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlerleyen zamanlarda Programlama üzerine yapabiliriz. Yorumunuz için teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
nokta adlı üyeden alıntı
yeni olmasına rağmen güzel, elinize sağlık tema konusunda biraz daha farklı temalar kullanabilirsiniz, uygun fiyata ücretli temalar satılıyor zaten ama yukardaki tanıtım logosuna bayıldım ;)
Yorumunuz için teşekkür ediyorum :) İlerleyen zamanlarda temayı kişiselleştirebiliriz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar konu günceldir. Yorumlarınızı yazabilirsiniz ?