Ergin adlı üyeden alıntı

mustix Hepsinin cebini dolduracağı kadar bir para yok ülkede. "Tulumbada su yok" yani. Büyük çoğunluğu sürünecek, açlıktan nefesleri kokacak. O günleri görmek istiyorum artık.

İmkanı olmayan güzel insanlara da sabır diliyorum yapacak birşey yok. Tavsiyem insanları uyandırmaya çalışıp kendinizi tüketmeyin, tedbirinizi almaya bakın.

Çünkü "onların gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar". Onlar açlıkla terbiye olacak.

Başkanlığa EVET!


Başkanlık gelecek ve batacağız sonra halk anlayacak sonra ülke yavaş-yavaş gelişeceğiz diye bir şey yok..

sovyetlerde rejim 70 yıl sürdü k.korede hala devam ediyor...

Saddamın, Hitlerin ,Kaddafinin rejimi gitmesi için kendisinin ölmesi ve ülkesinin yıkılmasıyla sonuçlandı.Hafız esat -oğlu esat hala direniyor ülkesi nerdeyse yok olmak üzere .Ayrıca Türkiyenin yıkılması ile Almanyanın(Hitlerin ) yıkılması batı için farklı olduğu gibi yine öyle olacaktır (1. ve 2 dünya savaşında yenilen Almanyaya dayatılan ile kaybeden Osmanlıya dayatılan sevr anlaşması)

atv deki elin oğlu programında koreli dünya şampiyonasında k.koreliler dünya şampiyonu oldukları için kutlama yaptıklarını g.koreliler olarak da balon yapıp ispanya şampiyon oldu diye yazarak kuzeye gönderdiklerini söylüyordu. 10 yıl içinde k.kore olabiliriz şu an bile Türkiyenin gelişmiş ülke oldugunu dünyanın Türkiyenin bu durumunu engellemek için eylemler yaptığını inananlar var