Benim yaptigim testlerde cloudflare hizimizi düsürmüstü. Ama dünya capinda bir websiteniz varsa tabi uzak ülkelerdeki latency problemini asmak icin yararli. Burda dikkat edilmesi gereken konu, kulandiginiz caching software'i cloudflarei destekliyor olmasi lazim. Kendi SSL sertifikaniz varsa galiba free paketi kullanamiyorsunuz. Ddos koruma yaptiklarini söylüyorlar ama free pakette buna ragmen saldirilar oluyor. devrimedia 'nin dedigi gibi premium paketler kullanilirsa herhalde daha iyi verim alinabilir.
Hocam benim hosting trafik aşımı sorunu vardı acayip acayip botlar geliyordu saçma sapan trafik geliyordu
Cloudflare geçtim bana tam tamına istediğim yararı sağladı ve tabiki yararlı arama botlarını engellemiyor bunun için uyguladıkları filtreler var
Cloudflare geçtim bana tam tamına istediğim yararı sağladı ve tabiki yararlı arama botlarını engellemiyor bunun için uyguladıkları filtreler var
verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim, yalnız kafamı hala kurcalıyor cloudflare seo açısından asıl öğrenmek istediğim cevabı alamadım cloudflare farklı ülkelerin sunucularında web site yedeklerimizi yüklüyor. Google botlarıda her seferinde farklı sunuculara girip içeriklerimizi kontrol ediyor. Ki biliyoruz ki çok sık sunucu değişikliği yaptığımızda sitelerimizde gerileme oluyor acaba cloudflaredede bu sorun olur mu