-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Bir domain adı var, çok kaliteli. Şöyle özetlemek gerekirse, xyz, com.tr dahil birçok uzantısı alınmış durumda.
İşin garibi "com" uzantısı düşmek üzere. Şu an eksilerde (-52).
Bu alan adını Godaddy ile ön sipariş ile kayıt ettirsem boşuna mı kayıt ettirmiş olurum?
Çünkü 75,00 TL gibi bir ücret istiyor Godaddy.
Lost
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Diğer firmaları bilmiyorum ama natro.com'da backorder işlemi daha uygun fiyatlandırma üzerinden sağlanıyordu sanırım. Ayrıca backorder işlemi uygulayacağınız alan adının bir markaya ait olmaması konusunda dikkat etmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bir markaya ait olduğunu düşünmüyorum ama yine de bunu sorgulayabileceğimiz bir sistem var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba, Godaddy 'den backorder yapmanıza gerek yok, elle manuel deneyerek onlardan daha hızlı kayıt etme ihtimaliniz olabilir tarafımca bu bir kere başarıldı :)
Size tavsiyem çok önem verdiğiniz kaliteli gördüğünüz bir domain ise eğer SnapNames.Com ve DropCatch.Com firmalarından backorder yapmanız yeterli, bu iki firma en iyi backorder firmalarıdır ayrıca ücreti domaini yakalarsa şayet sizden almaktadır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Maalesef eğer domaini yakalamak istiyorsanız masrafa girmek kaçınılmaz eğer siz ucuz diye godaddy den backorder yaparsanız ve başka biri de gidip dediğim firmalardan yada başka bir firmadan backorder yapıp sizden kapsınlar istiyorsanız godaddy den yapın işleminizi :)
Ayrıca Size Uygun Fiyatlı 2 Firma daha önerebilirim..
Dynadot.Com - 15,99$
Pheenix.Com - 28,99$
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO Uzmani
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
167, (%100)
Ben bu sekilde tonla domain aldim-sattim, cok guzelde kar ettim. Adamlar unutuyormu ne oluyorsa super domainler dusuyor. Maddi durumunda problem yoksa backorder yap bence. Duserse guzel para birakir.