lostyazilim
tr.link

Çalışma düzeni ve disiplin

6 Mesajlar 912 Okunma
acebozum
tr.link

dreamfancy dreamfancy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 154 / 71
  • Ticaret 3, (%100)
Kurduğum bazı indirme siteleri ve fikir yürüttüğüm sitelerden kazanç sağlıyorum. Kazandığım sermayeyle kendime ufak bir ofis dükkanı açtım yeni mobilyalar aldım. 5 Bin TL masraf yaptım (Belki biraz disiplinli olur işimi daha iyi yaparım dedim) Oda işe yaramadı ofisime gidip bilgisayara oturduğumda uykum geliyor hiçbirşey yapmak istemiyorum direk kendimi oyunlara veriyorum.

Herneyse asıl konuya gelelim biraz gezindim ve gördüm ki http://www.indirson.com/, http://www.fullprogramlarindir.com gibi örnek verdiğim siteler günde 20 konu açıyor. Ben daha kendi sitelerimde günde en az 3 konuyu zor açarken nasıl olurda bu adamlar 20 konu açıyor? Bot falan diyeceksiniz ama makalelerini inceliyorum hiçte otomatik açılan bir konuya benzemiyorlar.

googleasistan
webimgo

KursunKalemm KursunKalemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster, Blogger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)
Konu açanların tek kişi oldukları kanısına nereden vardınız?

53456 53456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1174 / 895
  • Ticaret 20, (%100)
dreamfancy hocam bende disiplin için odamı homeofis'e dönüştürdüm. ekipman felan gene kaytarmalar oluyor tabi.

fullprogramlarindir her gün 20 konu yeni açıyor, 100 konu güncelliyor en az. ama onların ekibi var, birlikten güç doğurtuyorlar.

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 154 / 71
  • Ticaret 3, (%100)

KurşunKalem adlı üyeden alıntı

Konu açanların tek kişi oldukları kanısına nereden vardınız?

Üstadım benim tanıdığım bir kaç site sahibi var onlar tek çalışıyor ve günlük 20 konu açıyor adam yani tanıdığım insanlar var. Fakat bu disiplini bu düzeni nasıl kendilerine sağlıyorlar. Merak ettiğim tek şey bu, tabii bazı siteler ekiplerle çalışıyor ama benim yaptığım sektörde ekiple maalesef çalışamayız çünkü en ufak birşeyde sahtekarlık yoluna gidebilirler. Güvenilirlik meselesi yani bizim işimiz :(

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 154 / 71
  • Ticaret 3, (%100)

nihatturan adlı üyeden alıntı

dreamfancy hocam bende disiplin için odamı homeofis'e dönüştürdüm. ekipman felan gene kaytarmalar oluyor tabi.

fullprogramlarindir her gün 20 konu yeni açıyor, 100 konu güncelliyor en az. ama onların ekibi var, birlikten güç doğurtuyorlar.

İşte bizim sektörümüzde maalesef ekip denen birşey olamaz anlarsın sen, güven söz konusu her zaman. Fakat diğer sitelerimde günlük gene 4-5 konu açıyorum biraz zorlayınca oda haftanın bazı günlerinde tabii, her gün açamıyorum.

KursunKalemm KursunKalemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster, Blogger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)
Şimdi hocam bu işin asıl meselesi disiplin değil, motivasyondur. Bunun bir formulü yok, karakterinize ve yaşantınızdaki değerlere göre değişir. Belki de yanlış iş yapıyorsunuz. Belki doğru iştesiniz ama yanlış sektördesiniz. Şu şekilde çalışırsan başarılı olursun diyemeyiz. Bunun belli bir kalıbı yok malesef. İş sizde bitiyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al