zangess adlı üyeden alıntı

site adresini gönderir misin? İçerik sayısı ile alakası yok.


Backlink olmaması açısından site linkini kaldırdım. Pm ile iletiyorum.

yb79 adlı üyeden alıntı

Aşağıda yazacaklarım kişisel deneyimim olup, kesin bilgi değildir.
Hit önemli, ama hitin de bir sürü çeşidi var.100 hitiniz var tamamen organik Adsense'den ret aldınız.Rakip sitenin de 100 hiti var ama %40'ı sabit yani sitesine sürekli gelen aynı kişiler.Adsense kendi kriterlerinin yanında kullanıcının da beğenisini göze alıyor.Yani %40'lık geri dönüş oranı adsense için önemli bir kriter.
Bunlar geçmişteki sitem ile deneyimlediğim, google'ın 'insanlığa faydalı olun' cümlesi ile örtüşen durumlar.Rakamların hepsini mantığı ifade etmek için farazi kullandım.
Hitim yüksek, temam çok iyi içeriğim özgün ama neden adsense alamıyorum sorularına cevap olabilir belki..


1 aydır düzenli içerik girilen siteye de ancak 50 organik hit alabildik. 1 aylık sürece de bakarsanız ilk hafta 15 içerik girildi, ikinci hafta 30 içerik vardı... Site teknoloji haberleri ile ilgili olunca rakip çok olduğundan konular ancak sıralamaya giriyor da ziyaretçi alıyor. Şimdilik durum bu.



Konu açıldığında sitenin linki vardı, insanlar site hakkında tavsiyelerde bulundu, fikir alışverişi yapıldı... Bunun gereksiz olduğunu düşünüyorsanız, ben de bilgi paylaşımına karşı olduğunuzu düşünürüm. Konuya sonradan hakim olmanızdan dolayı gereksiz gelmiş olabileceğini varsayıyorum.