nettebilgi adlı üyeden alıntı

biz iki apartman tam ortada mama noktası var herkes ne var ne yok bırakıyor kediler köpekler acıkınca gelip yiyor. ortada bir ağaç var köpekler gelince kediler o ağaca tırmanıyor :)))
Bazı insanlar bırakın mama noktası oluşturmayı apartmanın önünden köpek geçse tiksintiyle bakıyor. Yemek verirken bile bazı insan müsvetteleri alaycı bir tavır takınıyor.
Biz hayvanların doğal yaşam alanlarını ellerinden aldık. doğayı betonlaştırdık. ormanları kestik onları aç susuz bırakan yine insanoğludur.
Ayrıca çöplerde cam kırıkları da var plastik atıklarda yemek artıklarını çöplere atıp kedilerin köpeklerin buradan beslenmesini beklemek onlara eziyetten başka birşey değil.
Geçenlerde bir kedi çöpte yemek ararken yanağını cama kestirmiş hayvanın neredeyse çenesine kadar yanağı yarılmış. Sağolsun barınak tedavi etti.
Bizim memlekette insan olmakda zor, hayvan olmakda..


Harika bir insansınız size ve apartman sakinlerine sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum :) mama gerekir veya bir problem olursa yardımcı olmaya çalışırım konuda mail adresine mail atmanız yeterli mama veya ilaç gerektiğinde, dünya sizin gibi insanlar oldukca güzel tekrardan teşekkür ederim :)