uzaylı inancını artırınca ne olcak ki acaba çok merak ediyorumm bence amaç inandırmak deildir.
+
bu konu çok karışık aslında. Bir sürü komplo var işin içinde benim bir kaç tezim var
1 uzaylılar var ama insanların inançlarını çoğunlukla hiristiyanların çünkü bizim dinimizde uzaylıyıda allah yaratmıstır ama onlara göre bu böyle değil inançları yok olmuş bir toplum çökmeye mahkumdur bu nedenle insanlara yavaş yavaş uzaylıların varlığı filimlerle anlatılırken bir yandanda inkar ediliyor böylece insanların daha çok inanması yada bilinç altında yer edilmesi sağlanıyor
2 yapılan bir çok askeri uçak test sürüşleri sırasında halk tarafından gözlendiği için yada görülmesi istenmeyen teknolojilerin halka varlıklarını açıklamaktansa onları öcü gibi gostermek bunu yaparkende inakar etmek böylece askeri sırlar saklana biliyor ve adına ufo denen ucan cisimler göstere göstere saklanıyor
gelelim uzaylı var yok muhabbetine bence var ama akıllı ama tek hücreli olmak zorunda milyarlar katrilyonlar dan bahsediliyor gezegen olarak . tek dünya sacma olur
bakın en basit örnek size bu ucak 1980 lerin sonunda piyasaya çıktı ama mazisi 1970 lerin başlarına dayanıyor düşünün 40 yıl önce bu ucağı görseydiniz ne hissederdiniz ben söyleyim AHANDA UFO GÖRDÜM