Hukuk Öğrencisinden Makale Tanıtım Yazısı Hizmeti

Selamlar ben Ali, Marmara Hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 3 senedir yazarlık yapıyorum. Tanıtım yazısı ve seo uyumlu makale içeriği üretiyorum. Makale ve tanıtım yazılarını, dil bilgisi ve imla kurallarına dikkat ederek özel bir alan seçmeden yazıyorum.

İstediğiniz herhangi bir konuda günde 3000 ila 5000 kelime arasında içerik üretebilirim. Makaleleri yazmadan önce yazacağım konuda belli bir araştırma, okuma yaptıktan sonra yazmaya başlarım. Kafamda bir şablon oturduktan sonra yazacağım içeriği son derece hızlı bir şekilde yazabilirim. Yazdığım makaleler genellikle ilgi çekici olup akıcı bir şekilde okunabilir.

• Makale Tarifesi

1. 100 Kelime 1.5 ₺

2. 200 Kelime 3 ₺

3. 300 Kelime 4.5 ₺

4. 400 Kelime 6 ₺

Örnek içerik tarifesi üstteki gibidir. Ücret tarifesi 100 kelimenin katları şeklinde aynı şekilde devam etmektedir.

Beğenmediğiniz makaleyi yayınlamadığınız sürece geri iade olarak alırım. Yerine istediğiniz makaleyi yazabilirim.

6-8 arasında etiketi her makaleye özel olarak eklerim. Dilerseniz makaleleri sitenize direkte ekleyebilirim.

Bunlar dışında ek bir ücret karşılığında sınırsız olarak makaleye resim ekleyebilirim.

• Ödeme

1. İŞ BANKASI

2. TEB BANKASI

3. ZİRAAT BANKASI