07ibrahim07 adlı üyeden alıntı
Çay ocağı banada mantıklı geliyor.Bardağını 1 liradan işlek bir yerde günlük 200 300 bardak çay satsan güzel getirisi olur.Zaten dükkan masrafı olmaz gördüğüm kadarıyla çay ocakları hep ufak dar dükkanlardan oluşuyor.
Bakalım araştırmaya devam ediyorym.
Teveccüh adlı üyeden alıntı
-Hafta sonları çay ocağı işi yapabilirsin. Turistik konuma sahip yerlerde ayaklı olanı daha pratik. Özellikle yazın piknik alanlarında çok iyi gider. Çayın yanında extra içeceklerde olabilir. Yazın çok sıcak olan yerlerde çay+soğuk içecek. Soğuk meyve suları vs.
-Hafta sonları restoran ya da düğün salonlarında garsonluk. Ayda toplam 800 TL ek gelir yapabilirsin.
-Hafta sonları yapabilirsen taksicilik yap. Bir durak ile konuş. Ayrıntıları bilmiyorum.
Bunlarda zarar etme durumun yok.
-Bir spor salonuna ortaklık teklifi ya da tecrüben varsa işlek bir yerde bir spor salonu satın almak. İşini bilirsen içecekler+body sporu+taekwondo+box sporlarını bir arada yaptırırsan paraya para demezsin. 2 bölümlü olup ilk bölümü body sporu, diğer bölümü belli saatlerde diğer sporlar. 2 alanda en az 100'er metre kare olsa yeterli. İşe girmeden önce gittiğim spor salonunu 75 bine satmışlar. Haberim olsa çekerdim krediyi. Borç 2 senede rahat biterdi ve çoktan bitmişti. Yalnız salonun gelişmesine en önemli katkı, terbiye ve edep'e dikkat ettireceksin. Çünkü çok çocuk geliyor.
Yorumun için çok teşekkürler hafta sonu diyorsun sadece bir pazar günüm var ve gececi olduğum haftada pazar 9 a kadar vaktim var yani haftada sadece 10 saat boş bir günüm var diyebilirim. İşleri vardiya sistemine göre ayarlamam lazım mı 3-11 de imkansız bir şey ek olarak.
Taksicilik konusunda da dediğim gibi zaman zaman yok arta kalan 8-6 çalışmış olsaydım çoğu şeyi yapabilirdim.
Herkes böyle söylüyor. Gerçekten bana da en çok mantıklı gelen bu..
berkaypasa58 adlı üyeden alıntı
Hocam ne iş yaparsanız yapın para için yapmayın aylık 10 bin liradan fazlada alsanız mutlu olamıyabilrsiniz çiçeklik işini iyi araştırın mantıklı geldi bana yapabilirsiniz çiğ köfte dükkanıda artık heryerde var tutturamadığınız anda güme gidersiniz.
Hocam insan kendi işi olduktan sonra nasıl severek yapmasın yahu. Ben şuan çalıştığım işi küfrederek yapıyorum.
cold459 adlı üyeden alıntı
çicekcilik güzel meslek ama satış yapabilirsen anahtarcılık demissin abim yapıyor bana sorarsan anahtarcılıkta pek para yok gibi geliyor bana ama imbolizer çipli anahtar kopyalama yaparsan onda güzel para var bence köşeye bir miktar para koymadan kalkışma derim çünkü iş yapmıcak bi yer seni masrafa sokar ülkede nüfüs öyle bir arttıki insan ne yapacağını şaşırıyor açıkcası tabi bunlar benim düşüncelerim katılmak veya katılmamak size kalmış
Yorumunu dikkate alacağım teşekkürler kardeşim.