AsosyalAdam adlı üyeden alıntı

madem arap deilsin adın niye bekir ? arap ismi saçmalamışsın söylediklerin isminle bile çelişiyor :) Arap deilsin ama müslüman olduğunu düşünüyorum bu ülkenin cumhurbaşkanı bile imam hatipli bu bile sana yeter ha bu arada madem o kadar türksün git orta asyada yaşa dinini göktanrıdini ismimi tonyukuk felan yap oda yetmesse göçebe yaşa :) İmam Hatipliyim iyikide imam hatipliyim dinimide öğrendim dediğiniz pozitif bilimleride imam hatipler sadece dini ders vermiyor dini dersi normal derslere ek olarak veriyor iyiki imam hatipliyim eninde sonunda ölecegiz ve ölünce öbür dünyada arapça konuşacağız zaten sen ordada dersin ben türkçe konuşacağım.İyiki imam hatipliyim sen ve senin gibilere inat bu arada imam hatipliler sadece din dersi yoğun olsaydı buğün giridğim dersane sınavında ilk 20 de yer alamzdım ve seneye gazide okurken aklıma siz gelince çook güleceğim :) :) Öleceğiz ve öldüğümüzde hesaba çekileceğiz orada bu dediklerinizi diyebileceğinizi hiç sanmıyorum kızgın saclarda kılmadığımız namazlar kıldırılınca dünyansıcağının 40 katı sıcaklarda bedenimizin yanıp yanıp tekrar düzelip tekrar yandığında.İçine kendimide dahil ettim çünkü Peygamberimiz kızna bile baban peygamber diye ibaderlerinde eksiklik yapma demiştir kendimi cennetlik görmüyorum ama olmaya çalışıyorum.

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem.


O kadar fazla saçmalamışsın ki ilk iki cümlenden sonrasını okumaya cüret edemedim. Bu arada Türk olmam için orta asyada yaşamam gerekmez. Bu topraklar zaten Türk'lerin toprakları... Burası bir Türk vatanı, diğer Türk topraklarınıda ben zaten vatanımdan sayıyorum.

Bu arada senin kadar dindar biri değilim, ve gök tanrı inancına sahibim. Nasıl dinine saygı duyuyorsan, biraz da insanların dinlerine saygılı ol.