-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar
30 yaşına gelmiş eski bir yazılım dili olan klasik asp' de ileri seviye uzmanım. Artık teknolojiye ayak uydurup yeni bir dile geçmem ve iş imkanlarımı arttırmam gerekiyor.
Klasik ASP bilgim çok iyi olduğu için programcılık mantığı oturmuş biriyim.
Mobilide , Web ide seçsem neredeyse başlangıcın üstünden başlayıp çok emek vermem gerekicek. Sizce hangi alanda ilerlemeliyim bilgi ve tecrübelerinize göre kısaca nedeniyle belirtip bir seçenek söyleyebilirmisiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şahsi fikrim girişimcilik yapacaksanız, mobil yazılıma başlamanız daha iyi olur. 21. yüzyılda hayati öneme sahip olan şeyler Hava - su - oksijen - internet ve akıllı telefon. Bu nedenle mobil app üzerinden bir yete gelme şansınız çok yüksek.
Fakat altını çizerekten söylüyorum ki mobil app'ın girişimcisi siz olacaksanız mobil app işine girin çünkü Mobil app fikirleri genellikle developerlardan çıkıyor. Gelip de bir bakkal size benim dükkanın bir appını yapın demez.
Ama emlakçı, market, hatta herhangi biri gelip sizden kendilerine bir site yapmanızı isteyebilir. Eğer ben girişimci olmayacağım, yazılım hizmeti vereceğim derseniz asp.net sizin için daha karlı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu zamana kadar java dünyasına dalmış olmanız lazımdı bence. Java ile web servisleri masa üstü uygulamaları mobil programlar vb en önemlisi cross over bir platform. Arkana bakmadan java öğrenmeye başlayın.
Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
C# öğrenin, daha sonra da isterseniz ASP.NET üzerinde bunu kullanırsınız isterseniz de mobil uygulama yapmak için, şahsen ben bu yolu izleyeceğim kendim için ek olarak Java dersleri görmeme rağmen.