BarneyStinson adlı üyeden alıntı

Bu tarz projeleri görmek yine de iyi günlerimiz. Her taraf imam hatiple dolarsa bu tarz projeleri yapan insanlar da kalmayacak.


Neoyun adlı üyeden alıntı

Dalgasını geçiyoruz ama, imam hatiplerin gerçekten kapatılıp, hepsinin biyoloji, kimya, robotik, yazılım okullarına dönüştürülmesi lazım.


Dalga değil hocam çok ciddiyim. Bu okulların kapatılması gerekiyor. Sanki bu okulları bitiren alim vs. mi oluyor/olması mümkün mü/bize faydası var mı/ gibi sorular aklımda dolaşıyor. En azından fen lisesinden mezun olan adam; tıp okuyor, mühendislik okuyor (iyi okullarda) böylece bir nebze de olsa içimiz rahatlıyor. Çok yanlış bir noktaya gidiyoruz, hayırlısı bakalım.

darkthepro adlı üyeden alıntı

din ile yozlaşmış bir devlet var, tubitaka manyetizma ile başvurup birinci olamayan birinci olan ise kuran dinlemiş fasülye bu ülke bir yere gelmez, birinci olamayan gerçek bilim projesi yurt dışında sen bana gel ben sana iş ve eğitimini bile veririm diyen firmalarla dolu bu ülkede bilim değer görmez


Zaten değerli insanların hepsi yurt dışında üretim yapmıyor mu hocam? Maalesef akıl para etmiyor ülkede.

Teveccüh adlı üyeden alıntı

Gucluyazar aynen öyle. İç Anadolu, özellikle Konya full tarım alanları; ama araziler hep boş duruyor. Doğu yüksek engebeden dolayı çok iyi elektrik üretebiliyor; ama yatırım yapılmıyor.


Bunları biz bile düşünebiliyorken, bakan olmuş kişilerin bunları düşünüp uygulamaması çok üzücü.