-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
%100 içerik oluşturup facebookta sağda solda paylaşarak izlenme sağlamaya çalışıyorum. Bugün adsense hesabım geçersiz tıklama diye adsense hesabımı ve youtube para kazanmayı devre dışı bırakıyor. Artık sabrım tükendi diğer kanallarımda böyle oldu Türkiye'de ofis numarası filan bilen varsa lütfen yardımcı olsun artık son noktadayım patlıcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sosyal Medyadan gelen hit google üzerinden gelen hitin üstünde olursa hesabını sürekli askıya alırlar. geçersiz tıklanma dedikleri olay şu benimde başıma geldi çok araştırdım. Sosyal medyadan gelen bir ziyaretçinin çerezlerine bakıyor google mesela bu ziyaretçi sürekli oyun sitelerini gezmiş gidiyor forex reklamına tıklıyor. Bu tekrarlandığı zaman google müşterilerini korumak için senin hesabını askıya alıyor.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Youtube iyice sıkıştırmaya başladılar, benimde kişisel hesabım hiç bir ihtar almamasına rağmen kapatıldı. Artık youtube giriş bile yapamıyorum Gmail hesabım ile, diğer kanallar aktif çalışıyor fakat yönetemiyorum artık çünkü yönetici hesabı kapatıldı. Nasıl olacak bilmiyorum. Şuan diğer kanallardan gelir gelmeye devam ediyor fakat o kanalları da yönetemiyorum artık. Şükür ki son ödemeyi almıştım. Legal bir işte yapsan Youtube artık güven yok. Ne yapacağı belli değil, itiraz etsen cevap yazma tenezülünde bile bulunmuyorlar.