Xabo.io firması ile yarı yarıya kazanç sağlamak ister misiniz? Bu firmamız, deniz taşımacılığı sektöründe taşıma şirketlerinden alan yer kiralayarak ve pazarlayarak kazanç sağlamaktadır. Kurduğu network sisteminden gelen üyelerle daha fazla işlem hacmi yaratarak, hem firma kazanıyor hem de üyeler yatırımına göre kazanmaya devam ediyor. Siz de hemen internetten para kazanmak istiyorsanız lütfen buradan kayıt olarak minimum 10$ dolar ile yatırımınızı yaparak 30 gün sonra yarı yarıya kazanma fırsatını elde edin.

Minumum 10$ dolar yatırım ile kazanmaya başlayabilir ve daha sonrasında 10$ dolar katları ile tekrar yatırım yapabilirsiniz. Diğer sistemler gibi yüksek meblağlar ile başlamanız gerekmiyor. Yaptığınız yatırım size 30 gün sonra yarı yarıya kazandırma hakkı sunuyor. Örneğin; 10.000$ dolar yatırım ile sisteme yatırım yaparak başladınız ve 30-36 gün süre sonunda çekebileceğiniz tutar 15. 000$ dolara ulaşacaktır. İsterseniz bu tutarı çekebilir ya da isterseniz sistem içinde döndürerek daha fazla imkanına sahip olursunuz. Hatta diğer sistemler gibi para çekmek için beklemenizi zorunlu kılmayan xabo.io firması, istediğiniz tutar da hemen çekilebilir olarak imkan sağlıyor. Yarı yarıya kazandıran xabo.io firması ile kısa süre de mükemmel sonuçlar çıkaracağınıza eminim.

Unutmayalım ki; sistem hangi yatırım şekli ile para yatırım yapıldıysa o şekilde çekime müsaade etmektedir. Yatırım yaptıktan sonra ayarlar kısmından para çekmek için hesap bilgilerinizi kontrol edip eksik varsa kaydedebilirsiniz…Kaydettiğiniz hesap bilgilerini tekrar değiştiremezsiniz. Bitcoin ile yatırım yapıp çekmek isteyen yatırımcılarımız şuna da ayrıca dikkat etsinler. Ufak yatırım yapmanız halinde bazı bitcoin cüzdanları ufak rakamlar kabul etmemektedirler. Örneğin Payeer 0,001 in altında BTC kabul etmez. Buna da ayrıca dikkat ediniz!…

Xabo referal programı – 3 seviye:

7%-3%-1%+ ek seviye alımı (her biri %1). Yatırım yapıp, ekibinizi kurabilirsiniz…

Refli Link: Tıklayınız

Refsiz Link: Tıklayınız