-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
seo dostu tema sıralamayı etkilemektedir bunun icin dogal olarak hitide etkiler sade,temiz ve hatasız kodlanmış seo dostu temalar bunun icin her zaman tercih edilmelidir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar,
Kötü tema ile bir adım atamadımız sitemize newmag temasını aldık ve 2-3 ayda 7k hite ulaştık. Paraya kıyın iyi tema alın ve onunla devam edin hocam. Projenize önem veriyorsanız.
-
aidata
Yakında Erictus !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
katılıyorum Bertuğ. Eski tema mantığı ile devam edilince bi kayıp olacağını sanmıyorum ama temanız eski sistemini tümüyle değiştiriyorsa hit düşmesi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bana sorarsan hocam daha kaliteli fonksiyonlu seo uyumlu bir temaya geçerseniz hitiniz azalmaz daha da artar. tema değişiminden sonra google da verilerinizi işaretleyin güzelce oldu bitti. şahsen benim sitede 900-1k arası hit varken daha iyi bir temaya geçtim 1,5-2k oldu :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İş Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
bengaripadam adlı üyeden alıntı
bana sorarsan hocam daha kaliteli fonksiyonlu seo uyumlu bir temaya geçerseniz hitiniz azalmaz daha da artar. tema değişiminden sonra google da verilerinizi işaretleyin güzelce oldu bitti. şahsen benim sitede 900-1k arası hit varken daha iyi bir temaya geçtim 1,5-2k oldu :)
Siz soylemeseniz ben söyleyecektim. Kesinlikle katılıyorum. Eger daha iyi bir kodlamaya sahip ve içeriğini iyi yansıtan bir temaya geçerseniz, hitiniz bundan olumlu etkilenir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Akua Adforce ile DA 40+ Sitelerden Tanıtım Yazısı Fırsatı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bertuğ arkadaşa katılıyorum. Sorunlu bir temadan daha stabil bir temaya geçişte hit artacaktır. Sadece geçiş döneminde bir dalgalanma olur bu da kısa sürede aşılır...
Ra Dijital