Merhaba arkadaşlar
Dün gece saat 03:15 de istanbul'da belirli semtlerde elektrikler gitti. 1 saat sonra elektrik geldi,yanlız internet gelmedi. 1 saat bekledim belki gelir diye gelmedi neyse kapattım yattım. öglen uyandım pc'yi açtım sonra google chrome'i açtım bir baktım google chrome yer imlemelerim değişmiş. Chrome eklentilerim değişmiş.Neyse pek önemsemedim yanlız gözüme birşey katıldı.yer imlerimde microsoft hotmail sitesi gelmiş ve başkasının kullanıcı hesabı mevcuttu..Neyse onuda önemsemedim daha sonra yani az önce saat 03:40 civarında facebook'uma başka yerden giriş yapıldığı bildirimi geldi kontrol ettim ve giriş yapan antalya'da gözüküyor sonra arkadaşımın antalya'da oturduğunu düşünerek ona sordum sen benim facebook'uma nasıl girdin diye oda dedi valla bende bilmiyorum,senin maillerin bende gözüküyor,sende benim maili mi kullanıyorsun falan dedi,şaşırdım önce anlayamadım tam olarak oda anlatamadı yani benim gördüğüm hotmail hesabı arkadaşımın hotmailiymiş. facebook'a ise bir yere tıkladım girdim dedi yani kafam allak bullak resmen :S
olay ne nedir ?