lostyazilim
tr.link

Tam olarak olayı anlayamadım açık mı var ?

8 Mesajlar 765 Okunma
lstbozum
tr.link

sewkii sewkii God is love. Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
Merhaba arkadaşlar

Dün gece saat 03:15 de istanbul'da belirli semtlerde elektrikler gitti. 1 saat sonra elektrik geldi,yanlız internet gelmedi. 1 saat bekledim belki gelir diye gelmedi neyse kapattım yattım. öglen uyandım pc'yi açtım sonra google chrome'i açtım bir baktım google chrome yer imlemelerim değişmiş. Chrome eklentilerim değişmiş.Neyse pek önemsemedim yanlız gözüme birşey katıldı.yer imlerimde microsoft hotmail sitesi gelmiş ve başkasının kullanıcı hesabı mevcuttu..Neyse onuda önemsemedim daha sonra yani az önce saat 03:40 civarında facebook'uma başka yerden giriş yapıldığı bildirimi geldi kontrol ettim ve giriş yapan antalya'da gözüküyor sonra arkadaşımın antalya'da oturduğunu düşünerek ona sordum sen benim facebook'uma nasıl girdin diye oda dedi valla bende bilmiyorum,senin maillerin bende gözüküyor,sende benim maili mi kullanıyorsun falan dedi,şaşırdım önce anlayamadım tam olarak oda anlatamadı yani benim gördüğüm hotmail hesabı arkadaşımın hotmailiymiş. facebook'a ise bir yere tıkladım girdim dedi yani kafam allak bullak resmen :S

olay ne nedir ?

wmaraci
reklam

Dreameagles Dreameagles Hacking And Coder ♥ Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ÖĞRENCİ
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 38 / 67
  • Ticaret 13, (%100)
Bilgisayarınızı iyice bir virüs taramasından geçirin. Portlarınızı kullanan uygulamalar var ise kapatın, armigate + expolit ile portlarınızı kullanıyor olabilirler. Daha çok seçenek var, dediğim gibi iyi bir taramadan geçirin devam ederse yardımcı olmaya çalışırım.

• Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
@Dreameagles Tamam çok teşekkür ederim birde şimdi aklıma geldi. Dün elektrik geldikten sonra internet yoktu. Bende uzaktan yardım olayını deniyordum .Ama windows 7 ile eşleşme bulunamadı falan dedi acaba diom eşleşme sonradan gerçekleştide ondan mı oldu acaba tam emin değilim yani sadece tahmin. :)

polatdev polatdev Fullstack Developer Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Fullstack Developer
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 104 / 104
  • Ticaret 16, (%100)
anlam veremedim doğrusu, arkadaşınız ile nasıl karıştı hani neden başkası değil de arkadaşınız mesela? sizinkiler ona onunkiler size nasıl geldi :) sebebini bulursanız pm atın hocam çok merak ettim :d

PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB TypeScript | Redis

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
@bengaripadam valla bende anlamadım ki,ne şifremi bilir ne mail adreslerimi bilir,bir ara yazdı öğle saatlerinde sen benim mailimi niye kullanıyorsun falan diye bende kafam başka yerdeydi ayıkmadım mevzuyu oda anlatamadı tam olarak işte sonra facebooktan bildirim gelince bide yer imlecindeki hotmail hesabına iyice bakınca ayıktım olayı hayır eklentilerim bile değişmiş yani vpn eklentisi vardı farklı bir vpn eklentisi olmuş,onda adblock varmış falan reklam engelleyici o benim chrome'da vardı. valla beynim durdu yani o an :D ama işte nasıl oldu bende anlayamadım :D Sorunu araştırıom bulursam söylerim.

maymaa maymaa Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 54 / 34
  • Ticaret 1, (%100)
sanırım senin ip ona onun ipsi sana geçmiş gibi bişey olabilir :D

• Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
maymaa :D :D

dogandeniz dogandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Programming
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam senin maile o veya onun mailine siz girdiyseniz. Anında senk alır google. Eklentiler, parolalar, şifreler v.s her şey sisteme geçer. Biraz karışık durum eğer girmemişseniz bir şeyi bir şekilde gözden kaçırmışsınızdır. Açık v.s söz konusu olamaz şahsen bu durumda

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al