Her yoruma saygılıyım ama şu yorum kabul edemem." Şunu da belirtmek lazım iki gerçek var Hak ve batıl ya Hak'tan olacaksın ya batıldan." yana

1. Burada ki Hak recep tayyip erdoğan mı ? (Eğer böyle ise Şirk koşmuş oluyorsunuz)
2.Bir önceki referandumda ölüler bile evet kullanmalı diyen, evet vermeyenleri vatan haini ilanı edip sonra onları tekrar vatan haini eden de sizler değilmisiniz.
3.Allah akıl vermiş ilk emir OKU demiş.
Lütfen OKUyun ve DÜŞÜNün...

İyi Günler.

"Bizi yanlış yola sevkeden habisler, biliniz ki, çok kere din perdesine bürünmüşlerdir. Saf ve temiz halkımızı hep şeriat sözleriyle aldatagelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz, görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden yıpratan kötülükler hep din kılıfı altında küfür ve alçaklıktan gelmiştir. Onlar her hayırlı davranışı dinle karşılarlar, halbuki hamdolsun hepimiz müslümanız, hepimiz dindarız, artık bizim dinin gereklerini, dinin yasaklarını öğrenmek için şundan bundan derse ve akıl hocalığına ihtiyacımız yoktur. Analarımızın babalarımızın kucaklarında verdikleri dersler bile bizim dinimizin esaslarını anlatmaya kâfidir... Bilhassa bizim dinimiz için herkesin elinde bir ölçü vardır. Bu ölçü ile hangi şeyin dine uygun olup olmadığını kolayca takdir edebilirsiniz. Hangi şey ki akla, mantığa, ulusun yararına, İslâmlığın yararına uygunsa, hiç kimseye sormayın, o şey dindir. Eğer bizim dinimiz akla, mantığa uygun bir din olmasaydı, kusursuz olmazdı, dinlerin sonuncusu olmazdı "

"Efendiler ve ey ulus biliniz ki,Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ülkesi olamaz.En doğru, en gerçek tarikat uygarlık tarikatıdır"

Mustafa Kemal Atatürk