Kakarotto yıllarca çeşitli platformlarda evrimi ve evrim-yaratıcı olgusunun birlikte olabileceğini tartıştıktan sonra karşılaştığım "sığ" beyinlerden yorulup bu konuya girmemeye karar verdim ancak benim gibi düşünen başka bir insanı burada görünce de iki kelam etmeden olmaz dedim.
neden biri varken diğeri yoktur? çünkü cahiller okumaz, sağdan soldan duyduğu herşeyi doğru kabul eder ki duydukları ya yanlış ya eksiktir. iki şeyi karşı karşıya getirmek her zaman kolaydır. ya evrim vardır ya Allah! neden? evrim sürecini Allah'ın yaratmış olabileceği sığ beyinlere çok fazla gelir...
k*çına kadar etekleri, m*melerine kadar dekoltesini açmış kadınlarla 24 saat sohbet adı altında pazarlama faaliyetleri yürüten bir adamın yazdığı kitapları "bilimsel" kabul ederler ama dünyadaki yüzlerce saygın bilim adamının yaptığı çalışmaları "bunlar ateist" diye elinin tersiyle iterler. kime ne anlatacaksın?
şimdi okul müfredatlarından evrim kaldırıldı. haydi bakalım görelim. eğitim sisteminin "tek" yanlışı ortadan kalktığına göre gelecek sene sınavlardaki doğru ortamalarına, sokaklarda gezen "zeka küpü" beyinlerin davranışlarına bir bakalım.
velhasıl kelam "bir delille kırk alimi yendim kırk delille bir cahili yenemedim", selametle...