Sözleşme gereği yapılan kazada tutanak tutulması gereklidir. Tutanağı tutulan kazalar için kazalı kiracıdan maksimum 1000 TL ücret talep edilir. Fakat tutanağı tutulmayan kiralamalarda ancak sigorta ekspertizinin kontrolü sonucunda karara varılabilir. Bundan dolayı size bu konu hakkında bir netice veremiyoruz.
Kiralama kapsamında ödemiş olduğunuz ücret sigorta, araç sahibi ve hizmet bedeli ödemeleri için gerçekleştirilmiş olup hasar için kullanılması mümkün değildir.
İyi Günler,
Garajyeri Ekibi.
Arkadaşlar kazaya karışan karşı taraf yoktu, nasıl tutanak tutabilirdim. bitirdiler beni
Kiralama kapsamında ödemiş olduğunuz ücret sigorta, araç sahibi ve hizmet bedeli ödemeleri için gerçekleştirilmiş olup hasar için kullanılması mümkün değildir.
İyi Günler,
Garajyeri Ekibi.
Arkadaşlar kazaya karışan karşı taraf yoktu, nasıl tutanak tutabilirdim. bitirdiler beni
Ben de ufak bir kaza geçirdim otobanda tutanak tutacak imkan yoktu trafik tehlikeliydi. Rentacar 750 TL dedi araya tanıdık soktum 350 TL de uzlaştık :))) uzlaşmak en iyisi tutanak tutmadıysan para senden çıkıyor. Adamlarla anlaşmaya bak en azını ver kurtul.