-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ilkler güzeldir hocam :) ben siteye gazete okumadan tut nöbetci eczaneye bütün kodları hazır bulup eklemiştim ilk okul hocam bu yaşta nasıl yazılımcı oldun demişti :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bir şey bilmen gerekmez sadece araştırma yapmayı sevmen ve ögrenmeye aç olman lazım hiç kimseden yardım almadan araştırarak yaparsın bu şekilde hem istediğin şeyi yapmış olursun ayrıca ögrenmiş de olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bendede aynı şekilde bir fikir var. Çok fazla bilgim var günlük 2 saat civarı site incelerim ama açmayı bilmem bende nasıl kuracam bilmiyorum yorumları okuyup site acacam bende rica edersem link falan verirseniz bende deniyecem
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitenizi özelden atınız canım sıkılıyor arada size ücretsiz makale yolluyayım işte çok iyi değilim kendimce makale yollicam hem kendimi geliştirecem hemde sitenizi seodan falan anlamam ama yolluyayim (sizde beğenirseniz yayınlarsınız tabikide ) , neden ise bir yakınlaşmak hissettim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu arada konuya yorum yapan arkadaşlara, içimde ki heyecan ve araştırma aşkı dolayısıyla cevap veremedim . Hepinize teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hiçbir şekilde sıkıntı yok hocam asıl ben teşekkür ederim hocam öz güven aşıladınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şuanda 25 den fazla makale, ve daha yeni olmama rağmen günlük 50 - 80 arası farklı ülkelerden kullanıcı gelıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi