Merhaba,
Biliyorsuniz ki (en azından okuduktan sonra bileceksiniz :p ) forum sayfam sadece vB'yi Lisanslı olarak kullanan adminlere açık bir platformdur. Yakın bir zamanda açmış olduğum forum sitemde bazı özel rütbeler belirledim ve bu rütbeler sayesinde belirli sayıda lisanssız kullanıcı kabul edeceğim.
Rütbelerden bahsedecek olursak şuan için, Coderlar, Hosting Firmaları, Seo Uzmanları ve Tasarımcılar için rütbeler oluşturdum ve her rütbe için 10 üyelik alacağım.
Bu konuyu açmamın sebebi sizleri bu durum hakkında bilgilendirmenin haricinde, forum sayfamda gerekli kategorilere yaptığınız çalışmalarla ilgili konular açmanızı ve arada konularınızı takip edebilme fırsatı sunmak. Bu süreçten sonra bir şey kazanır mısınız bilmiyorum lakin bunun için yeni şeyler yapmış olacağız ve ufakta olsa kazanmanıza katkı sağlayacağız. En basitinden forum sayfamda tanıtım konunuz olacak.
Düşünen arkadaşlarım olursa buradan üye adını ve istediği rütbeyi belirtmesi yeterli olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederim.
vBul.org