Altay adlı üyeden alıntı

Ayfoncular gelmiş yine, hadi, hodri meydan, ateşleyelim fitili; tartışma başlasın :D
Herkes oylamış da niye oylamış, neden onu seçmiş hiç belirtmemiş.

Şimdi ben z5 seçtim, (yukarıdaki tavrımdan da anlaşılmıştır herhalde :D)
Kardeşim yıl olmuş 2017 hadi diyelim en yeni telefonunu 2016'da çıkardı. Demezler mi adama Full HD fotoğraf çekip, video çekiyorsun da gösteremiyorsun diye. Tamam demiyorum ki 4K çeksin, 4K göstersin (bunu yapanlar da var hani..) ama yani nedir o çözünürlük ya? Yok 2 kameraymış da, yok ekranları güzelmiş de her rengi güzel güzel, canlı canlı gösteriyormuş da. Yemesinler adamı. Bir elmayı koyuyor (o bile tam değil yani) sonra gelmiş bana 2-3bin fiyat çekiyor. Batarya desen hak getire. Daha, hızlı şarj özelliği bulunmayan bir telefon. Bu günlerde orta segment telefonlarda, zenFone'larda bile var lan. O kadar mı fakirsiniz. Gerçi hızlı şarj gelse ne yazar kaç mAh bataryaya sahip olduğunu utancından olsa gerek Apple bile tanıtımından kaç gün sonra yayınladı. Daha fazlasından bahsetmeye bile gerek yok, ha dersen kardeşim yok ben ortamlarda hava atmak istiyorum. Kızlar beni keserken o logoyu görsünler istiyorum. Affetme al.

Ama adam gibi bir telefon istiyorsan da adres belli.

Not: Bu mesajım çok fazla tepki toplayabilir, buyrun tartışalım. Sorun yok; zaten bu tarz bir mesajı ilk kez yazıyorum internet üzerinde, seviyeli bir forumda olduğumu bildiğim için. Malum markanın düşmanı değilim, hatta sitem üzerinde birçok servisini tanıtmış, severek kullanmış ve insanlara önermiş birisiyim, ayrıca eski bir iPhone kullanıcısıyım. Ve diğer arkadaşların da dediği gibi Android'in başka markalarına da yönelebilir konuyu açan arkadaş.

Üşenmedim okudum. Ilk defa uzun yazı okudum. 😊

HTC_M9e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi