-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İphone 6 mı?
Sony xperia z5 preminum mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yerinde olsam başka modeller üzerinde yoğunlaşırdım, ancak yinede bu seçenekler arasında iPhone 6 diyebilirim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
seçeneklerin dışına çıkayım iPhone 5s
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ayfoncular gelmiş yine, hadi, hodri meydan, ateşleyelim fitili; tartışma başlasın :D
Herkes oylamış da niye oylamış, neden onu seçmiş hiç belirtmemiş.
Şimdi ben z5 seçtim, (yukarıdaki tavrımdan da anlaşılmıştır herhalde :D)
Kardeşim yıl olmuş 2017 hadi diyelim en yeni telefonunu 2016'da çıkardı. Demezler mi adama Full HD fotoğraf çekip, video çekiyorsun da gösteremiyorsun diye. Tamam demiyorum ki 4K çeksin, 4K göstersin (bunu yapanlar da var hani..) ama yani nedir o çözünürlük ya? Yok 2 kameraymış da, yok ekranları güzelmiş de her rengi güzel güzel, canlı canlı gösteriyormuş da. Yemesinler adamı. Bir elmayı koyuyor (o bile tam değil yani) sonra gelmiş bana 2-3bin fiyat çekiyor. Batarya desen hak getire. Daha, hızlı şarj özelliği bulunmayan bir telefon. Bu günlerde orta segment telefonlarda, zenFone'larda bile var lan. O kadar mı fakirsiniz. Gerçi hızlı şarj gelse ne yazar kaç mAh bataryaya sahip olduğunu utancından olsa gerek Apple bile tanıtımından kaç gün sonra yayınladı. Daha fazlasından bahsetmeye bile gerek yok, ha dersen kardeşim yok ben ortamlarda hava atmak istiyorum. Kızlar beni keserken o logoyu görsünler istiyorum. Affetme al.
Ama adam gibi bir telefon istiyorsan da adres belli.
Not: Bu mesajım çok fazla tepki toplayabilir, buyrun tartışalım. Sorun yok; zaten bu tarz bir mesajı ilk kez yazıyorum internet üzerinde, seviyeli bir forumda olduğumu bildiğim için. Malum markanın düşmanı değilim, hatta sitem üzerinde birçok servisini tanıtmış, severek kullanmış ve insanlara önermiş birisiyim, ayrıca eski bir iPhone kullanıcısıyım. Ve diğer arkadaşların da dediği gibi Android'in başka markalarına da yönelebilir konuyu açan arkadaş.
3 kişi bu mesajı beğendi.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Çok çok iyi fotoğraflar çekmek istiyorsan Z5 tercih edebilirsin ama onun dışında performanslı ve stabilize çalışan iPhone 6 ve yukarısı tercih edilebilir. iPhone alırsın, kafan rahat olur. Patlama veya kasma derdide yok. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam Şuanda LG Magna Kullanıyorum 400-500 Standart bir Telefon Net İphone hangi model olur ise olsun değişmem. Ciddi Manada Applenin OS X dışında hiç bir ürününü parayı hak etmediğini düşünüyorum.