LikeSend teminat üstü tutar sürücüden temin ediliyor ne yazık ki, burada karşı aracın perte çıkıp çıkmaması çok önemli bundan sonra
onur33 Acaba kazaya ait resim var mı elinizde karşı araca ait, hasarı daha iyi yorumlayabilmemiz için? Ya da az çok anlamışsınızdır, pert ihtimali var mı karşı araç için? Eğer eski kasa linea ise tahminen pert bedeli 40.000 civarıdır diye düşünüyorum en fazla
onur33 Acaba kazaya ait resim var mı elinizde karşı araca ait, hasarı daha iyi yorumlayabilmemiz için? Ya da az çok anlamışsınızdır, pert ihtimali var mı karşı araç için? Eğer eski kasa linea ise tahminen pert bedeli 40.000 civarıdır diye düşünüyorum en fazla
Ben bu teminati yuksek diye dusundugumden bu ihtimali hic goz onune almiyordum, 29 bin ile sinirli oldugunu bilsem luks araclara hic yaklasmazdim :) ne de olsa sigortam var diye genis genis takiliyordum Allah korumus da olmadik bi araca carpmamisim, arac arkadasimin uzerineydi bi de evi var, benden bir sey alamazlar da cocugun evi tehlikeye girermis, su an bile gerildim
Hayatin normal akisine uygun bir teminat degil bu, Istanbul da 200k ustu arac dolu trafikte ve perte cikartmak da zor degil ana govdeye darbe aldigi an pert yaziyorlar, ciddi tehlike var