Arkadaşlar inşallah bende makale yazmaya başlayacağım .
Örnek bir makale hazırladım kendimce inceleyip hatalarımı eksiklerimi söylermisiniz.
Bu yazdığım makale satılabilirmi müşteri neder makale red olurmu ?
Beğip kullanmak olursa sitesinde yada herhangi bir yerde kullanabilir.
PARAGRAF BAŞI AYARLARINIDA YAPMIŞTIM AMA FORUMA EKLERKEN DÜZ SADE ÇIKTI DÜZELTMEYİ BECEREMEDİM
----------------------------------------------------------------------------
SAĞIKLI BESLENMEK
Halkımızın çoğu sağlıklı beslenmek konusunda duyarsız , bilinçsiz yada doğru bildiğini zannedip yanlış besleniyor. Sağlıklı beslenmek için paketler halinde satılan light yiyecekleri, yeşillik, meyve, sebze tüketiyor
Oysa uzman doktorlar paket yiyecekleri kesinlikle kullanmamamızı söylüyorlar. Sağlıklı beslensinler diye çocuklarımıza içirdiğimiz marketlerden alınan hazır meyve sularını küçük çocukların alkolü diye isimlendiriyorlar.Pazar ürünlerini muhakkak mevsimine göre tüketmemiz lazım. Mevsimi dışında seralarda bol ilaçla üretilen meyve ve sebzelerden uzak durmamız gerekiyor. Mevsimine uymayan sebze ve meyvelerden gerektiği gibi vitamin alamadığımız gibi bazıları daha çok hastalanmamıza sebep oluyor.Bu hastalıklar bir iki sene içinde çıkmasa bile uzun seneler sonra muhakkak karşımıza çıkıyor.Herkesin sağlıklı diye gösterdiği ürünleri araştırmadan kullanmayalım.
Sağlıklı beslenmek hakkında bilgi almak istiyorsanız size Dr. Ümit Aktaş‘ı önerebilirim. Kendisi doktor aynı zamanda alternatif tıp alanında uzman ve güvenilir bir kişidir. Pek çok sağlık kürü tarifi bulunmakta. Mutluluk Kürleri adlı kitabını muhakkak okumanızı öneririm.