-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
proje teknikeri
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar inşallah bende makale yazmaya başlayacağım .
Örnek bir makale hazırladım kendimce inceleyip hatalarımı eksiklerimi söylermisiniz.
Bu yazdığım makale satılabilirmi müşteri neder makale red olurmu ?
Beğip kullanmak olursa sitesinde yada herhangi bir yerde kullanabilir.
PARAGRAF BAŞI AYARLARINIDA YAPMIŞTIM AMA FORUMA EKLERKEN DÜZ SADE ÇIKTI DÜZELTMEYİ BECEREMEDİM
----------------------------------------------------------------------------
SAĞIKLI BESLENMEK
Halkımızın çoğu sağlıklı beslenmek konusunda duyarsız , bilinçsiz yada doğru bildiğini zannedip yanlış besleniyor. Sağlıklı beslenmek için paketler halinde satılan light yiyecekleri, yeşillik, meyve, sebze tüketiyor
Oysa uzman doktorlar paket yiyecekleri kesinlikle kullanmamamızı söylüyorlar. Sağlıklı beslensinler diye çocuklarımıza içirdiğimiz marketlerden alınan hazır meyve sularını küçük çocukların alkolü diye isimlendiriyorlar.Pazar ürünlerini muhakkak mevsimine göre tüketmemiz lazım. Mevsimi dışında seralarda bol ilaçla üretilen meyve ve sebzelerden uzak durmamız gerekiyor. Mevsimine uymayan sebze ve meyvelerden gerektiği gibi vitamin alamadığımız gibi bazıları daha çok hastalanmamıza sebep oluyor.Bu hastalıklar bir iki sene içinde çıkmasa bile uzun seneler sonra muhakkak karşımıza çıkıyor.Herkesin sağlıklı diye gösterdiği ürünleri araştırmadan kullanmayalım.
Sağlıklı beslenmek hakkında bilgi almak istiyorsanız size Dr. Ümit Aktaş‘ı önerebilirim. Kendisi doktor aynı zamanda alternatif tıp alanında uzman ve güvenilir bir kişidir. Pek çok sağlık kürü tarifi bulunmakta. Mutluluk Kürleri adlı kitabını muhakkak okumanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bu işte yeni olan birine göre iyi sayılır. Nokta koymaya bile tenezzül etmeyen makaleciler gördüm. Onların makaleleri bile kapış kapış gidiyorsa.. :) Başarılar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
proje teknikeri
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkür ederim. Ben herzaman işimi gücümün yettiği kadar hakkıyla yapmaya çalışırım. Siz yinede eksiklerimi söylerseniz çok memnun kalırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Hiç makale almadım. Ne veriliyor, piyasada neler dönüyor bilmem. Ama malesef senin yazını beğenmedim. Okurken kulak tırmaladı. Sağlıklı beslenmek yerine sağlıklı beslenme diyebilirsin bence. Ayrıca yada bitişik değil, ayrı yazılır. Konuları bağlayamamış durumdasın. Ayrıca bu kadar geniş bir konu , bu kadar kısa yazıyla anlatılmaz. Yazın sağlıklı beslenme gibi daraltırsan, belki bu kadar kısa olur. (bence yine olmaz).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Kişisel blog için ideal bi makale hocam tebrik ederim. Virgül kullanımını asdfg , asdfg yerine asd, asd şeklinde, noktayı ise cümleninsonkelime.Cümleninilkkelimesi yerine son. İlk şeklinde yaparsanız göze daha çok hitap edecektir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
proje teknikeri
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.