İyi geceler arkadaşlar şuan saat 01:18 bir iki konu açılmış bununla ilgini birde ben sanşımı denemek istedim kısaca anlatayım
Ben site arayüzü yapıyorum ( Haşa profesyonel deilim ) ama kendim begeniyorum kendime güvenim var yani şimdi ben photoshopta site arayüzü tasarımı yapmak istiyorum wordpress ne bilim kurumsal şirket arayüzleri felan yapıyorum ;yapıyorum derken yapabiliyorum heh işte bu konuda benimle çalışacak bir dost arıyorum ben arayüz tasarımını yapcam o dostta kodlamasını yapıcak bu çalışma koşulu şöyle olcak ben tasarlarım arkadaş koda döker belkide bunları satarız belkide ücretsiz dagıtırız tabi o dostla konusuruz bunlarıda :) işte bana bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş bir dost arıyorum benden arayüzler vs vs grafik bölümü kodlama bölümüde onda olcak ya çok özeniyorum mesela sinan yorulmaz ustaya son çıkarttıgı temayı biliyosunuz mysy olması lazım adı şu an hatırlayamadım da işte adamlar ne güzel çalışmış emeginin karşılıgınıda alıyor bende böyle bişşiy istiyorum birlikte organize çalışacak birisi birlikte tasarmlar yaparız bunun gbi işler eger gercekten samimi olan arkadaşlar '' varım ben be dostum seninle'' yazarsa çokk mutlu olurum yani Hadi iyi geceler cümleten ALLAHA emanet olun bir kusurum olduysa affola herkezde :confused::confused:
olumlu yada olumsuz cvplarını bekliyorum arkadaşlar...