yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence hemen açmalısınız.Anca dükkan oturacak bahara da az kaldı.
Vakit nakittir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bakkal tüccar emlakçı mağaza çalışanı derici pideci hepinizin yorumlarına ihtiyacım var, bana ilham kaynağı oluyorsunuz.
Şuan yurtiçi toptancıları ve Çin merkezli toptancıları araştırıyorum, ayrıca kendi el ürünlerimizi de satacağız. Halen piyasa araştırıyoruz, 2-3 ay piyasa yoklamaya devam.
Yorumlara devam..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Şimdi baktım da, vay be. İşi home ofis olarak kurduk, kiralar çok yüksekti ama tutunamadık kapattık şirketi. 1 YIL ANCA DAYANDIK.
Ne kattı derseniz çok şey öğrendim :)
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
piyasa maalesef kötü açacağınız yerin konum olarak hareketli bir bölgede olmasına dikkat edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
iş geliştirme ve reklam uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Dogum gunu , baby shower , dis partisi, mevlut ,seker konularinda toptancilardan daha uygun fiyatla urun tedarigi saglayabilir,reklam ve seo calismanizda yardimci olabilirim.bu soyledigim sektore vaktim olmadigi icin giremiyorum.cunku yapilacak bir cok is daha var.
60 tl lik paket. 80-150 tl arasinda bir fiyat bandinda satiliyor.
Bu saatten sonra piyasayi secimi vs beklemek mantikli degil.hazirda yenmeyi bekleyen butceniz varsa oturun bir is yapmayin ama ekmek aslanin agzinda ise akil fikri gucu bilgisi olanlar dogru yere kostursunlar.
Bundan sonra en azinda. dolar 2 tl olacakmi ? :) e hayir. Biz is yapmak zorundamiyiz evet.rn az maliyet ile is yapmak degil yaptirip komisyon almak bana daha mantikli geliyor.daha temiz isler.al sat yapsin sat komisyonculuk guzel is:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Merhaba şimdi 2003 yılının hafta içi cirosunu bu yıl hafta sonu bile yakalayamıyorum yani oradan pay biçin "açlık ve fakirlik sorunumuz var" 30 yıl kadar geriledik umut vermiş olmayayım ama daha da geriye gideceğiz aman diyim bulaşmayın Maliye Esnaf ve sanatkarlar belediye aklıma gelen en klasik esnaf kocaları bunlar :)
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...