-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Telif hakkı sorunu olduğu için kendi sunucunda barındıramazsın. Ha barındırmak istiyorum illede dersen maliyeti yüksek olur. Rus siteleri legalliği sallamadığı için bahsettiğiniz sitelere up ediyor herkes. Siz de o sitelere up edebilirsiniz.
Fakat, özgün ve düzenli içeriği yükleyip botla çekmenin bir sakıncasını görmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Filmleri anakaynağı torrent den indirebilirsin fakat bunun düzenlemesi yüklenmesi vs. çok zaman ve emek ister.Seviyorsan zorluğu olmaz fakat 2. bir yöntemde ***'da bu işi cüzi miktarda yapan arkadaşlar mevcut onlara yaptırabilirsin sana sadece içerikleri girmek kalır.
Para harcamadan yaptırmak istiyorum dersen o zaman yanlış bir sektördesin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar İşletme
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeri geliyor 20 gb film indirip altyazı gömmek gerekiyor ve ya ses dosyası ekleyip sekronu yapmak gerekiyor. Yapma deyip şevkini kırmak istemiyorum ama çok emek vermen lazım. Telif sıkıntısından bahsetmek bile istemiyorum. Bana sürekli telif geliyor. O yüzden işin zor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seviyorsan en güzeli zaten kimse senin yaptığın çalışmayı senin gibi yapamaz senin aldığın zevkide tadamaz.Yalnız yazdığın zamanlar seni usandırır zaman yetersiz kalır.Vds ile 1 dakikada film indirip yükleyebilirsin.Bu sektörde zaten şart.
İşin en zor yanı seo oda artık para demek özellikle film sektöründe.
Ctrl+C
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk olarak belirtmek isterim ki forum kuralları gereği;
9- Mesajlarda bütün kelimeleri kalın, eğik, altı çizili, büyük, aynı yazı tipi ile veya tamamen renkli yazmak yasaktır.
Sorularınıza gelecek olursak, yeni açılacak bir site için başlangıçta bot ile sağlam sitelerden çekim yapılabilir. (filmifullizle.org, hdfilmcehennemi.com,filmgoo.com)
Fakat en başından itibaren kullanıcılara kaliteyi göstermek amaçlı kendi adınıza upload etmeniz yada ettirmeniz tavsiyem olacaktır.
Bu durumda eğer kendiniz bu işi yapmaya kalkarsanız biraz fazla masraf etmeniz gerekecek.
Ayrıca webmaster forumlarında uploader işi yapan arkadaşlar da var bunlarada kendi adınıza bu işi yaptırabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.