-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
WhatsApp ülke engeli atıp tutmasını sağlarlar yine ama tutarlar... :)
prm
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Paramedik
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu üretkenlik değil. Bu kopyacılık. Hani hep sikayetciyiz ya yazıları kopyalanmasından ondan bir farkı yok. Yapılmıs olan bir uygulamanın önüne yerli ibaresi koyarak, yerli uygulama, google scripti kullanılarak yapılan yapılan arama motoruna yerli arama motoru denmez. Bu populist yaklasımdan öteye gidemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yerli whatsapp diye haber yapılması bile taklitten öteye gidemeyeceğimizi gösteriyor. Haberi yapanlar "yerli mesajlaşma programı geliyor" olarak haber yapsalar daha güzel olurdu. Tabi ki ülkemizde böyle şeyler düşünülmesi güzel ama "taklitten öteye gitmemiz lazım artık" .
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
Endlore
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Medya
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Yerli Whatsapp" kısmından sonrasını okumadım. Bir projeden fikir alırsın, ilham alırsın anlarım. Bir projenin tamamen aynısını yerli başlığı altında duyurmak nedir arkadaş? İçeriğe bir göz gezdirdim FETÖ METÖ dedim tamam fiş fiş fish. Codecanyon'dan alır birkaç revizeyle orta halli bir sunucuya kurarız sonra kasadan akıtırız 2 milyon. Yerli abi yerli 2 milyon az bile diyecek çok insanımız var sonuçta. Üst kısımda arkadaşın öngörüsüne bile önyargı denmiş asıl önyargı budur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Mercedes BMW gibi firmalar varken yerli ne üretirsen üret otomativde tutmaz bu internet sektöründe de aynı