Sitemizin trafiği için sadece arama motoru uyumlu ve organik ziyaretçi odaklı içerikler yayınlanmaktadır.
Günlük 1 adet içerik girilmektedir.
- Günlük ortalama 40-80 arasında organik ziyaretçisi vardır. (google'dan gelen ziyaretçiler)
- Fiyatı çok uygundur. Çünkü, tanıtım yazılarını silmiyoruz, nofollow etiketi koymuyoruz ve sitemiz (bizim öngördüğümüzce) önümüzdeki 3-5 ay içerisinde çok ciddi bir organik trafiğe ulaşacaktır.
Tanıtım Yazısının Özellikleri ve Kriterleri:
- Tanıtım yazıları anasayfa da görünür (normal içerikle beraber),
- Tanıtım yazıları "Genel" kategori içerisinde yayınlanır,
- Tanıtım yazıları süresiz (ömür boyu) sitede kalır ve asla silinmez,
- Tanıtım yazıları sizin tarafınızdan hazırlanır (şuan için herhangi bir makale hizmeti vermiyoruz),
- Tanıtım yazıları en az +250 kelime olmalı,
- Tanıtım yazıları en fazla 3 adet dış link içermeli,
- Eğer tanıtım yazısı veren kişi isterse 3 adet linkten 1 tanesini, yayınlatacağı içeriğin en altına konulan "Kaynak: ...." şeklinde anasayfasına verebilir (çok etkili oluyor), (isteğe bağlı madde)
- Tanıtım yazılarının dış linkleri için hiçbir etiket kullanılmaz (yani "nofollow" veya "dofollow" etiketleri kullanılmaz. direk link konulur),
- *****, ***** ve hack tarzı sitelerden alım yapılmaz,
- Film siteleri için tanıtım yazısı verilir (nofollow link olmak şartı ile), (istisnai madde)
- 1 adet tanıtım yazısı fiyatı 8 TL,
- Çoklu alım fiyatı 6 TL'dir.
Sitenin Adresi: Yunus Balığı Sitesi
Sitenin Ekran Görüntüleri:
Sitemizin üzerine henüz yeni yoğunlaşmaya başladık. Bu konumuzdaki ekran görüntülerini zaman zaman güncelleyeceğiz.