Merhaba arkadaşlar uzun zamandır satıp satmamakta kararsız kaldığım, 5 aydır sorunsuz ödeme aldığım güzel indirme sayılarına ulaştığım uygulamamıı araba alacağım için satıyorum.

Uygulama 500.000 - 1.000.000 arası indirme sayısına ulaşmıştır.

Startapp 30 gün sonrasında ödeme yapan bir firma bu ayın 5'inde 474 dolarlık ödeme de son olarak benim hesabıma yatacak olup Ocak ayında biriken 406 dolar diğer ayın 5 inde sizin hesabınıza yatacaktır.

Yani hesabın içinde 406 dolarla beraber devrediyorum.

Uygulama geliri dolar cinsinden düşmüş gibi görülse de startapp maliyetleri dolar kurundan dolayı sabit getiridedir yukarıdaki görselde de görebilirsiniz.
Geliri ortalamaya vurursak 1500 TL den fazla çıktığını görebilirsiniz.

Hesap İçin İstediğim Fiyat: 12.500 TL

Satın aldığınız takdirde startapp reklam hesabı tarafınıza devredilecektir. Ödeme bilgilerinizi değiştirerek ödeme almaya başlayacaksınız.

Uygulamanın bağlı olduğu Google Play hesabı şahsi mailim üzerinde olup binlerce siteye üyeliğim bulunduğu ve hesapta kendime ait uygulamalarda bulunduğu için sizlerin tarafınıza uygulamanızı takip edebilmeniz için istediğiniz mail adresinize yönetici yetkilendirmesi yapılacaktır.

Uygulama linki ve bilgisi paylaşmıyorum arkadaşlar lütfen bunun için diretmeyiniz. Gelirler ortadadır 5 aydır sorunsuz ödeme alıyorum ve sattığım şey de gelirli hesaptır. Ortalama bir kazanca oturmuş ve çok ciddi indirme sayısına ulaşmış bir uygulamadır. Benzeri uygulamalar Google Play'de mevcut olup 2-3 milyon indirmesi mevcuttur.

Not: Hesabı alan kişiye detaylı bir ASO semineri vereceğim ve bu tarz uygulamalardan kendine yaparak kazancını arttırma ihtimali kesinlikle vardır.

Not 2:
Güven sorunu öyle miydi böyle miydi diyecekler illaki çıkacaktır. Ciddi alıcı arkadaşlar bir uçak bileti alıp İzmir'e gelir gerekirse satışımızı elden gerçekleştiririz. Alıcı arkadaş istediği takdirde bir Noter'e gidilerek alıcı ve satıcı arasında anlaşma düzenleyebiliriz.

Not 3: Kimseye gelir garantili uygulama satışı yapmıyorum elimdeki ekmek teknemi satıyorum gelirleri düşedebilir yükseledebilir. Bu ticarettir yatırımdır. Her yatırımda ufakta olsa riskler vardır risksiz kazanç diye bir şey yoktur. Uygulama da kategori bazlı bir kazanç olduğundan benzer uygulamalar geliştirerek kazancınızı katlayabilieceğinizi unutmayınız.

Not 4: Uygulamada herhangi bir şey için günlük aylık olarak uğraş gerektirmiyor her şey otomasyonlu bir haldedir.