CezaLet Bende site yönetiminde bulunuyorum. Vermek zorunda ama sıcağı sıcağına en kısa sürede gidin görüşün tıklayın kapısını 5 dakika konuşabilir miyiz? deyin. Sonra anlatın ben bu zamana kadar verdiğim paraların karşılığı makbuz almak istiyorum. (Kesinlikle şuna inanmayın geçmişe ait kesemiyoruz demesine kesinlikle inanmayın) baktınız olmuyor A4 kağıdına yazın şu sitenin şu dairesinde bulunan şu numaralı ev sahibiyim site yöneticisine şu aylar da şu kadar şu kadar toplamda şu kadar ödedim diye yazsın. Altına hem yönetici hem de siz imzalayın ve bitirin. En önemlisi şu hocam elinizde mutlaka böyle bir şey olsun.
Örnek veriyim biz kapıcıya pazar günleri izin verdik ama çok sevdiğimiz biri diye resmiyete dökmedik yoksa normal de izin kağıdı imzalatmamız gerekiyordu neyse kapıcının çıkışı oldu tazminat zamanı ben pazar günlerimi kullanmadım dedi :) Yani benim anlattığım olay bu kesinlikle bir evrak alın yoksa ileri de çıksa dese ki yo ben almadım dese ispat edemezsiniz başınız ağrır boş yere. Yani vakit kaybetmeyin çıkın konuşun yardımcı olur olmaz sa en kötü ihtimalle yardımcısına gidin deyin anlatın avukata gideceğim hakkınız da suç duyurusu bulunacağım bu yaptığınız yasal değil ve apartman/site yöneticiliği yönetmenliğine ayrıkırı derseniz onlar anlar zaten verirler.