-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Merhabalar,
Öncelikle severek yazmak gerektiğini, ilgi duymadığım bir konuda yazmamın sonuç getirmeyeceğini biliyorum. İstediğim bu konuda sizin önerileriniz arasından ilgili olduğum bir konuya yönelmek.
Adsense ve firmalardan alınacak direk reklamlar hangi konularda daha çok kazandırır?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
İnsanlara yardım ettiğin konular her zaman daha çok tık alır. Yani mesela xxx kullanımını yazarsan ve internette çok azsa kullanımı kullanan sayısı da gün geçtikçe artıyorsa o konu tutar. Tavsiyem insanların en çok indirdiği şeylerden başlamanız nasil indirilir ve kurulur gibisinden
uzayhaberlerim.com
Beta
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Finans konuları daha çok kazandırıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Her zaman söylüyorum: Kadın siteleri, günümüzün para basma makineleridir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ticaret daha çok kazandırıyor. E-ticaret öneririm. Onun dışındakilerde yaptığın ile kalıyorsun artık doydu kadın siteleri dini siteler kişisel bloglar ve diğerleri...
Özgün güzel bir şeyler olursa sektör alıyor başını gidiyor valla :)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Kadın sitesi sektörü artık çok dolu. Tıpkı film sitesi gibi yüzlerce binlerce örneği var. Hatrı sayılır bir hit yakalandığında kazanıyor ancak bu hiti yakalamak artık hiç kolay değil.
Konuyu açan arkadaşa ithafen; kendi kişisel özelliklerinizi, zevklerinizi ve ilgi alanlarınızı çıkarırsanız muhtemelen cevaba doğrudan ulaşırsınız.
Bundan birkaç yıl önce bir sağlık ürünü kullanmaya başladım, o ürün aslında popüler olmasına rağmen Türkiye'de hiç ürün hakkında bilgi veren kaliteli kaynak yoktu. Ben ilk oluşturucusu oldum. Gayet iyi geliri vardı ama yetişemediğim için ₺4.000 (bence o site için çerez parasıydı) 1 yaşındayken satılmıştı.
Aslında her yer fırsat dolu yeter ki aramasını bilin :) Baştan söyleyeyim, kimse bunları okuyunca PM atmaya kalkmasın kelime neydi site neydi diye çünkü o site hala çalıştırılıyor, bilgi paylaşamam maalesef :/
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.