-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar,
Biraz önce mail adresime bakınca google mail gelmiş ve sanırım Google Adsense ilk onayı aldım reklam kodlarını yerleştirdim ama boş çıkıyor reklamlar ne zaman göünmeye başlayacaktır. Gelen mail şu şekilde
Tebrikler!
Hesabınız artık tamamen onaylandı.
Tebrikler!
AdSense'e hoş geldiniz! Sizinle uzun ve başarılı bir iş ortaklığı yürütmek için sabırsızlanıyoruz.
Sitenize reklam birimleri yerleştirdiyseniz, birkaç saat içinde sitenizde alakalı reklamlar yayınlanmaya başlayacak ve böylece İnternet'teki içeriğinizden para kazanmaya başlayabileceksiniz.
Reklamların görünmesini istediğiniz sayfalara AdSense reklam birimleri yerleştirdiğinizden emin olun. Dilediğiniz zaman AdSense reklam kodunu program politikalarımızla uyumlu olan yeni sayfa veya sitelere ekleyebilirsiniz.
Başlayın
İkinci onaydan sonramı reklamlar görünmeye başlayacak merak etitiğim bu bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
2. onaydan bir kaç saat sonra reklamlar çıkar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım dostum peki ikinci onay uzun sürer mi acaba
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Maksimum 5 günde belli oluyor genelde. Bu süreçte sürekli içerik girmeye özen gösterin,eğer yoksa hakkımızda,iletişim,gizlilik politikası sayfalarını mutlaka ekleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende reklamlar görünmeye başlandı hata sayfasında tıklamları saymaya başladı hocam nasıl oluyor ikinci onay gelmeden reklamlar görünmez diyorlar ancak bende görünmeye başlandı reklamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam zaten hesabınız onaylanmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Devmalı iki onaydan bahsediyorlardı ya kardeşim bende tek mail geldi ve ikinci mail gelmedi reklamları koydum bir saat sonra reklamlar aktif oldu bende yazılana göre ikinci maili bekliyorum onun için sordum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İlk onayda "kodları ekleyin, ikinci incelemeyi yapalım" gibi bişey yazıyor mailde. Tamamen onaylandığında ise "Tebrikler! Hesabınız artık tamamen onaylandı." başlığıyla mail geliyor, resimde de sarı değişik sevinen bir maskot var :D Bol kazançlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
içiniz rahat olsun hesabınız onaylanmış. yani adsense yi almışsınız. reklamlar çok kısa süre içinde gösterilmeye başlar. bundan sonraki süreç sadece 20 tl yi aşınca pin gelecek onu girmen. pin i girdikten sonrada artık tamamı ile hesap onaylanmış sayılır. pin gelme süresi de 20 tl yi aştıktan yaklaşık 3 hafta sonra. bana öyle gelmişti çünkü. hayırlı olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür cevap için ozaman benim hesap tamamen onaylandı bakalım ne kadar gelir getirecek Google bize göreceğiz epey bir zor sürec oldu ancak oldu inşallah tüm arkdaşalarda bu süreci geçer..