Bende 17 Aralıkda sipariş vermiştim hala bunu gösteriyor başka hareketlilik yok :)
Hocam zaman zaman uzun süren kargolar oluyor yoğun sipariş dönemlerinde. Tahmin ediyorum ürününüz elinize ulaşmıştır.
demircanuzer adlı üyeden alıntı
Ürünler gelmiyor malesef.15 günü geçiktir uçakta gözüken kargom var.
45 gün öyle gözükeni duydum.
Hocam aslında uçakta görünmüyor o ama takibe bakarken herkes aynı yanılgıya düşüyor. Sevk edilmek üzere depoda bekliyor. Özellikle singapur post ile gelen kargolarda yaşanır ( takip numarasının son iki hanesi SG olan kargolar)
Bilgilendirme için teşekkürler peki bu ürünlerin böyle olup olmadığını nereden anlarız ?
Hocam ürün sayfasında satıcının normalde hangi kargo ile gönderdiği yazar. Bu kargo seçeneği yanında ufak bir ok şeklinde link vardır. Bu oka tıklarsanız hangi kargo seçeneğinin takipli ya da takipsiz olduğu yazar. Ayrıca zaten yurt dışından hangi kargo ile gönderilirse gönderilsin Türkiye de size PTT tarafından teslim edilir. Sadece takipli olursa evinize gelir ve ima karşılığı teslim edilir, eğer takipsiz olursa apartmanın girişinde posta kutusu varsa oraya yoksa apartmanın kapısına bırakılır.
Youtube kanalımdaki videolarıma bakarsanız bu konularda detaylı bilgiler içeren videolarım mevcut.