mct0300 adlı üyeden alıntı

Yanlış anlaşılmasında devlet sırrı gibi saklanılmasının sebebi nedir bu şekilde alıcı bulabilcekmisiniz.

Sektörün ulu orta dağılıp gelirin düşmemesidir. Uygulamanın şikayet edilerek kaldırılmasın sağlanmamasıdır.

newyorker adlı üyeden alıntı

Bir sey satiyorum ama ne sattigimi soylemicem :) bir kutu icinde ne oldugu belli olmayan bir sey sen kendini alici yerine koy bilmedigin bir seyi alirmisin nedir bu gizlilik almis basini gidiyor nasil satis olacak alacak kisi neyi alacagini ne oldugunu bilmeden 12500 tl verecekmi saniyorsunuz :) icerigini belirtirseniz alici cikma ihtimali yukselecektir bu sekilde biraz zor gibi hayirli satislar.

Alıcaksınız buyrun ciddi bir şekilde yüz yüze görüşelim veya telefondan burada olay geliri olması uygulamanın hiç bir önemi yok. Geliri satıyorum yatırımı satıyorum.

Phantaso adlı üyeden alıntı

12,500 TL vererek aldığım şeyin gerçek sahibi olamayacağım? Mail konusunu bir şekilde halletmeniz gerekmektedir. Bu şartlar altında kimi referans gösterirseniz gösterin güven oluşturamazsınız

Kimseyi referans göstermiyorum zaten hocam dediğim gibi bu sizin için büyük bir problemse noterde tarafımdan uygulamanıza dokunulmayacağı ile ilgili sözleşme yapabiliriz.

apkindir adlı üyeden alıntı

uygulamanın play linkini yollayın. inceleyip dönüs yapayım. ayrıca mail adresini devretmeniz gerekli.

Mail adresini devretmem söz konusu değil bütün banka hesapları dahil olmak üzere her yerde aynı mail adresimi kullanıyorum ayrıca play hesabı içinde 10+ uygulamam mevcut. Hesapta uygulamanıza dokunulmayacağı ile ilgili noterde sözleşme düzenleyebiliriz.

isengocen adlı üyeden alıntı

Iletisim bilgilerinizi cep tel rica edeyim

PM atıyorum.