Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır sizlere webiltek ailesi olarak sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yardımlarımız sonucu çok güzel yorumlar aldık ve hem sizlerle sıcak bir dostluk kurmak hemde aramızdaki bağı güçlendirmek amacıyla günler önce bir karar alıp program yazmaya başladık. Bunun için 40 günlük bir host bulduk ve bunun üzerinden mysql ile bağlantımızı gerçekleştirip sizlerle online olarak c# ile yaptığımız program üzerinden konuşmaya karar verdik. Böylece aramızda ki bağı bir nebzede olsa arttırcağımıza inanıyorum. Eğer güzel yorumlar alırsak tekrar host kiralayıp uzatmayı düşünüyoruz. İlerleyen zamanlarda kodları duruma göre paylaşmayı düşünüyoruz.

İndirme Link >> https://yadi.sk/d/X8GLOL2U3D2yGD

Ne işe yarar ?

Programımızı şuan aktif olan bir host üzerine kurduk bu yüzden indirip üye olan kullanıcılarla konuşabilirsiniz. Biz sayfamız için kendi aramızda c# programlarını[COLOR="red"],
hata aldığımız yerleri paylaşmak için kullanacağız. İsteyen veya merak eden arkadaşlar indirip bakabilir.[/COLOR]


Direk .exe yi çalıştırıp programa giriş yapabilirsiniz üye olmanız yeterli :)

Amacımız nasıl yapıldığını düşünmek ve kodlara dönüştürmek.
Arkadaşlar şifreleme (Smart Assembly) ile uğraşmak falan istemedim. Sonuçta öğrenmek için paylaşıyoruz. Kodları çalmak size bir şey kazandırmayacaktır. Bunu düşünerek hareket edersiniz bütün arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. Teşekkürler :)

webiltek.com | Programlama İçin

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ