Hocsm kendinize bir öncelik belirleyin ben mesela ios plstformuna önem veeiyordum bu yüzden swift kodlams diliyle başladım daha geniş bir alana ulaşmak ve android içinde program yazmak için c# öğrenmeyi planlıyorum en sonda web e geçip php başlayacağım sizde önceliklerinize göre başlayabilirsiniz
Bende Webten Sonra Android ve İos'a Geçicem Yanlız Bir Sorum Var ; İki işletim sistemindede 1 kod diliyle aynı programı çalıştıramazmıyız ? :)
bence şöyle söylemek lazım.
html ve css ana iskelettir. olayın mantığı en basit şekilde kavranır. html5 bunun biraz daha süslüsü diyebiliriz. ana iskeleti kavradıktan sonra geliştirmekte zorlanmazsın diye düşünüyorum.
html ve css ana iskelettir. olayın mantığı en basit şekilde kavranır. html5 bunun biraz daha süslüsü diyebiliriz. ana iskeleti kavradıktan sonra geliştirmekte zorlanmazsın diye düşünüyorum.
Tabi hocam ana keyword'ler var zaten ortalamak için,yazıyı büyültmek için bunları zaten biliyorum yani kolay öğrendim :) O Zaman herzaman güncel iyidir diyoruz ve güncele geçiyoruz :)