ChesterFiel adlı üyeden alıntı

benim daha kargo gelmedi tutar bence

melankolia adlı üyeden alıntı

Tam olarak hangi konuda yardımcı olacaksınız hocam.

Voltaren adlı üyeden alıntı

facebookta sayfalar , gruplar var ürün arıyolar indirimde , ucuz ürün paylaşıyolar vs vs bence tutar

FurkanEkmen adlı üyeden alıntı

Sosyal ağ destekli bu alandaki bir forum bencede tutar.

Fitzi adlı üyeden alıntı

iyi yönetilirse elbette tutar

onurkaplan adlı üyeden alıntı

Bu tarz sitelerde şöyle bir durum oluyor ben giriyorum sitene yaşadığım sorunu yazıyorum siz bana fikir veriyorsunuz yada kullanıcılar neyse ama sorunum çözülmüyor benim ben bir kez daha sorun yaşadığımda gelip senin sitene yazmam çünkü zaten ilk yaşadığım sorun çözüm olmadı sadece fikir edindim

Özdemir adlı üyeden alıntı

onu aliexpres olarak değil yerli ve yabancı tüm eticaret sitelerini kapsayan bir şey olursa daha iyi olur

n11

sahibinden

gittigdiyor

ebay

hepsiburada

büyük ve küçül çapta bir bakıma eticaret firma rehberi gibi

mehmetsariarslan adlı üyeden alıntı

kardeşim bence güzel bir fikir bulmuşsun. WMAraci gibi blog/forum karışımı birşey kur. İndirime girenleri vs blogda paylaş belki bu şşekilde o bölümden gelir de elde edersin.

mehmetsariarslan adlı üyeden alıntı

Zaten benim düşüncem biraz ileriye dönük bir şey, forum hazırsa üye olmak isterim veya link at eksiklere bakalım.

nihatturan adlı üyeden alıntı

hocam çorba değil forum kuracak

yusufocak adlı üyeden alıntı

Kardeşim ilgilenirsen hakkını vererek genel anlamda bu tarz sitelerin hepsini kapsayan bir site tutar bence, forumdaki arkadaşlarında devamlı fikirlerini alırsan iyi yol katedersin. Herhangi bir ihtar vs geleceğini sanmıyorum adamların işine gelen bir iş yapıyosun sonuçta ( bu benim dusuncem ) Başarılar

Hepinize Teşekkür Ederim Şuanlık Forumu Kurdum Birkaç Bigi Paylaşım Yaptım Sizde Destek Sağlarsanız Sevinirim Eksik Yönü Yada Neler Yapılabilir Şimdiden Teşekkür Ederim. Logoya Tıklayarak Siteye Gidebilirsiniz.